G4Media.ro

VIDEO Un șofer cu o alcoolemie de 1,34 în aerul respirat conducea…

Sursa Foto: Ziarul de Iași

VIDEO Un șofer cu o alcoolemie de 1,34 în aerul respirat conducea un TIR cu 30 de tone de combustibil, susțin polițiștii din Bacău/ Bărbatul a fost oprit și coborât forțat din vehicul

Un şofer de TIR care conducea băut a fost oprit în trafic de poliţiştii din Bacău, fiind dat jos din autotren de agenţi. El transporta o încărcătură de 30 de tone de combustibil, transmite News.ro.

În imaginile postate pe Facebook se vede cum poliţiştii îi cer şoferului să coboare din cabina TIR-ului, însă acesta se opune, astfel că este dat jos de agenţi.

”Până în acest moment s-a încercat şi de vorbă bună, nu a funcţionat! Probabil era influenţat de alcoolul pe care îl avea la «bord»… 1,34 mg/l alcool în aerul expirat. V-am spus că avea şi o încărcătură de 30 de tone de combustibil? Mulţumim poliţiştilor din Bacău pentru o treabă bine făcută şi evitarea unui dezastru de proporţii!”, au scris reprezentanţii Poliţiei Române.

sursa: News.ro

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. România trebuie să afineze legile legislației rutiere!!! Cu așa fapte ești luat în cătușe, condus direct la secție și în câteva ore ești judecat în țările Occidentale….
    Așa de simplu.
    E important să lucreze Statul Român la aceste legi!!!

  2. De ce nu spuneti ce nationalitate are ? E ucrainean. Nu e voie sa spuneti asta? In toamna, un alt sofer ucrainean, aproape de coma alcoolica, s-a rasurnat cu cisterna de motorina in judetul Constanta. Nu s-a scris nicaieri. De ce?