G4Media.ro

Preşedintele Consiliului Județean Braşov: Mulţi vor să se angajeze la aeroport, dar…

Sursa foto: Pixabay

Preşedintele Consiliului Județean Braşov: Mulţi vor să se angajeze la aeroport, dar nu e suficient să ştii mai multe limbi străine

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Adrian Veştea, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, că este un interes ridicat pentru angajările de la aeroport, însă a subliniat că nu oricui cunoaşte mai multe limbi străine i se potriveşte un astfel de post, relatează Agerpres.

„Cred că dacă ar fi să strâng CV-uri pentru toţi cei care doresc să lucreze la aeroport, nu aş mai putea să intru în birou. Cu siguranţă, procedurile vor fi făcute transparent, se vor căuta persoane competente pe domeniile respective de activitate, iar cei care doresc să lucreze aici trebuie să aibă o pregătire extrem de bună. Dacă ne raportăm la Direcţia Economică, trebuie să avem persoane cu calitatea de expert contabil, care ştiu să pregătească documentaţii financiar-contabile, cei care sunt pe contabilitate primară la fel, pe partea juridică la fel (…) Îi vezi pe foarte mulţi că îşi fac tot felul de aprecieri, ei consideră că dacă ştiu nişte limbi străine, li s-ar potrivi să lucreze la aeroport. Nu, nu este suficient să ştii nişte limbi străine, este necesar să ai competenţă pe domeniul de activitate pe care vrei să lucrezi, pentru că va urma o activitate extrem de riguroasă, iar orice om care nu performează va trebui înlocuit de altcineva, cineva care să-i preia munca”, a afirmat Adrian Veştea.

În prezent, Regia Aeroportul Internaţional Ghimbav Braşov RA funcţionează cu un număr minimal de angajaţi (7, dintre care 6 pe posturi de execuţie), restul de până la aproximativ 70 de persoane urmând să fie selectate în perioada următoare, până la operaţionalizarea aeroportului, în luna iunie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. normal, trebuie sa fii membru activ in partid, sa fi amanta/copilul sefului din partid, sa fii facut doctorat la academia sri si alte…

    • Daca stapanesti bine pesedeza sau, in cazul Brasovului, peneleza, nu mai conteaza limbile straine…

  2. Nu, trebuie sa ai si neamuri prin CJ Brasov sau prin partid.

  3. „7, dintre care 6 pe posturi de execuţie”

    7 sefi la un Dorel.

  4. Dar cum o fi ajuns individul ăsta în funcția de președinte CJ Brașov? Cum l-a pus partidul pe liste? Nu există nici un CV public. Eu zic că nu e suficient un CV ca să fii președintele CJ Brașov. Dar ce faci când nici măcar CV-ul nu există? Doar că lumea proastă l-a votat fara să aibă habar ce hram poarta.

  5. Degeaba stii engleza sau franceza daca nu stii peneleza sau pesedeza! 🙂

  6. L-ați auzit careva vorbind în lb-a engleză,pe domnul aceasta ?! Sunt convins că nici la nivel mediu, nu se ridică dumnealui. Deh, de-ar reînvia Caragiale… In rest, numai de bine !

  7. Cum stăm cu semnarea contractelor cu companiile aeriene ? Cunoscătorii spun că trebuiesc semnate cu cel puțin șase luni înainte de opreaționalizare. Până- n iunie sunt mai puțin de cinci luni.
    Ce se vede deocamdată sunt anularea unor zboruri de pe diverse aeroporturi ale mai multor companii.