G4Media.ro

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, în şedinţa de Guvern de la Braşov: Nu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, în şedinţa de Guvern de la Braşov: Nu s-a mai întâmplat decât acum 102 ani, în 1922, când Ionel Brătianu venea şi desfăşura o şedinţă de guvern în judeţul nostru

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a declarat marţi, în şedinţa de Guvern de la Braşov, că nu s-a mai întâmplat acest lucru decât acum 102 ani, în 1922, când Ionel Brătianu venea şi desfăşura o şedinţă de guvern în judeţ, transmite News.ro.

Ministrul Dezvoltării a declarat în şedinţa de Guvern că prezenţa Guvernului la Braşov nu s-a mai întâmplat decât acum 102 ani, în 1922, când Ionel Brătianu venea şi desfăşura o şedinţă de guvern în judeţul nostru.

”Judeţul Braşov s-a dezvoltat armonios, avem foarte multe obiective care sunt în implementare, şi am considerat de cuviinţă ca prin Programul Anghel Saligny, program asumat de către Guvernul României şi care reprezintă o amplă implicare în tot ceea ce înseamnă utilităţi, apă, canalizare, gaz metan şi infrastructură rutieră, să permitem ca o parte din cei care nu au reuşit să depună toate solicitările necesare, să încarce în platformă, să le putem da un termen”, a spus Veştea.

El a mai spus că a constatat că ”toate solicitările pe care le făceau, fie că este vorba de a avea în subteran apă, canalizare şi gaz şi ulterior infrastructura rutieră, nu erau posibile datorită faptului că unele proiecte ţin de operatorii regionali”.

”În felul acesta, consider că putem să păstrăm acelaşi echilibru şi să dăm ocazia tuturor comunităţilor din România, fiindcă beneficiari sunt peste 3.100 de unităţi administrativ-teritoriale, să putem avea posibilitatea de a contracta şi a trece la implementare”, a afirmat ministrul Dezvoltării în şedinţă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Actualii membri ai PNL, indiferent de numele lor, sa se stearga la gura inainte de vorbeasca despre Ionel Bratianu. Nu exista nicio asemanare intre cei de azi si cei din urma cu 100 de ani.