G4Media.ro

Ziua 9 de război. Noi explozii lângă Kiev / Stoltenberg: Zilele viitoare…

Sursa foto: Ministry of Defense of the Russian Federation (eng.mil.ru)

Ziua 9 de război. Noi explozii lângă Kiev / Stoltenberg: Zilele viitoare va fi și mai rău în Ucraina/ Facebook și Twitter, interzise în Rusia / Rușii au capturat centrala nucleară Zaporijie

Un incendiu a izbucnit vineri dimineață la centrala nucleară de la Zaporijie, cea mai mare din Europa, după ce rușii au bombardat centrala. Incendiul a fost stins în cele din urmă. Președintele Volodimir Zelenski acuză Moscova că se folosește de teroarea nucleară, în timp ce AIEA a confirmat că în zonă nu s-au înregistrat modificări ale nivelului radioactivității. A doua rundă de negocieri de joi nu a avut mari rezultate, singura concesie a Moscovei fiind crearea de coridoare umanitare pentru orașele asediate.

Citește toate evenimentele din primele opt zile de război:

Evenimentele de vineri, 4 martie:

Ora 23:50 VIDEO Podul feroviar care leagă Transnistria de Ucraina a fost aruncat în aer, pentru a preveni o invazie din teritoriul separatist pro-rus

23:15 China nu transmite meciurile de fotbal din Premier League în acest weekend, pentru a evita difuzarea manifestațiilor de sprijin față de Ucraina

Ora 23:00 Pentagonul: Acțiunile ucrainenilor au „blocat” marele convoi militar rusesc care a ajuns la periferia capitalei Kiev

Ora 22:40 Grupul britanic de publicitate WPP anunță că își întrerupe toate activitățile din Rusia, după invazia declanșată de Putin asupra Ucrainei

Ora 22:30 Numărul 1 mondial în industria produselor de lux, LVMH, va închide „temporar”, începând de duminică, cele 124 de magazine din Rusia

Decizia grupului lui Bernard Arnault, care are circa 3.500 de colaboratori în Rusia, vine după anunțuri similare din partea Hermès și Chanel, potrivit BFM TV.

Ora 22:10 Rusia interzice și Twitter, după Facebook

Ora 22.00 Pentru cititorii care au intrat acum pe live-ul G4Media.ro, iată un rezumat al zilei făcut de Pentagon

 • Rusia a lansat peste 500 de rachete de la începutul invaziei și 92% din puterea de luptă a Rusiei este acum în interiorul Ucrainei.
  Cu toate acestea, spațiul aerian de deasupra Ucrainei continuă să fie disputat.
 • Forțelor ruse la nord de Kiev se află încă la aproximativ 25 km (16 mile) în afara orașului
 • Forțele ruse se află la aproximativ 10 km de centrele orașelor Cernihiv și Harkov
 • În sud, încă se observă lupte grele în Herson, care se pare că a căzut sub controlul Rusiei – o informație pe care oficialii americani nu au contestat-o
 • Acum au loc lupte în interiorul Mykolaivului, la nord-estul Odessei
 • SUA evaluează că rușii nu se află în Mariupol, darcă Moscova intenționează să încercuiască Mariupol din nord și de pe coastă.
 • Atacul asupra centralei nucleare de la Zaporizhzhya demonstrează „imprudența” invaziei ruse, dar nu există nicio scurgere radioactivă până în prezent din centrală, conform evaluărilor SUA. (Sursa: BBC)

Ora 21:43 Rusia, părăsită de aliații istorici în Consiliul ONU pentru drepturile omului / China, Cuba și Venezuela s-au abținut la o rezoluție propusă de Ucraina

21:10 Nexta TV: Kievul este bombardat din nou

 


Ora 20:30 Oficial: Rusia a blocat Facebook

Ora 20:15 Supermarketuri din Ucraina nu mai vând produse Coca Cola, din cauza refuzului de a se retrage de pe piața Rusiei

Ora 20:02 Ziarist spaniol, reținut în Polonia sub acuzația de spionaj în favoarea Rusiei

Ora 19:44 Departamentul de Stat al SUA le-a cerut ambasadelor americane să nu transmită mesajul Twitter al Ambasadei de la Kiev, care califică atacul unei centrale nucleare o crimă de război

Ora 19:42 După Hermès, grupul Chanel a anunțat vineri că a decis să suspende temporar toate activitățile din Rusia. „Nu mai livrăm în Rusia, închidem toate magazinele și am suspendat deja comerțul online”, a declarat compania, pentru RTL.

Ora 19:30 BBC: Trei comandanți ruși care încercau să se implice direct în operațiuni pe teritoriul Ucrainei au fost uciși, susțin oficiali occidentali

Ora 19:24 Ursula von der Leyen: Suntem gata să luăm și alte măsuri severe dacă Putin nu se oprește aici

Ora 19:15 Vladimir Putin afirmă că dialogul cu Ucraina este posibil doar dacă „toate exigențele” Rusiei sunt acceptate

18:46 „Îmi iubesc țara și urăsc statul” – Cum văd tinerii din Rusia invadarea Ucrainei

18:15 Orașul Mariupol, bombardat de cinci zile de ruși: „Suntem pur și simplu distruși” (primar) 

Ora 18.03: Locuitorii satului Novopskov din estul Ucrainei au ieșit cu steaguri în fața trupelor ruse de ocupație și strigă ”Ucraina! Ucraina!”

Ora 17:46 Josep Borrell: Rusia bombardează totul în Ucraina: spitale, case școli

„Astăzi, vedem fața urâtă a războiului izbucnind din nou la granițele noastre. Iar rușii bombardează totul: spitale, case, școli. O mulțime de victime civile. Este un mod barbar de a duce războiul”, a declarat șeful diplomației europene, Josep Borrell, înaintea unei reuniuni a Consiliului Afaceri Externe al UE.

Ora 17.16: CNN anunță o explozie puternică în cartierul Chaika din vestul Kievului. Explozia a provocat distrugerea mai multor clădiri, cea mai afectată fiind o clădire de birouri

Ora 17.09: Citește o analiză despre Cum trăiesc rușii în realitatea fabricată de televiziunile controlate de stat: Armata rusă nu omoară civili, rușii au venit să te elibereze

Ora 16.59: Noi atacuri asupra ansamblurilor rezidențiale din Ucraina. Imagini din orașul Irpen:

Ora 16,50: Mihailo Podolyak, șeful negociatorilor ucraineni, a anunțat vineri că a treia rundă de negocieri cu Rusia ar putea avea loc sâmbătă sau duminică, anunță televiziunea independentă Nexta TV pe Twitter.

Ora 16:45 Senatorul american Lindsey Graham face apel la asasinarea lui Vladimir Putin: „Există un Brutus în Rusia?”

Ora 16:03 Yandex, Google-ul rusesc, avertizează că ar putea intra în incapacitate de plată. Detalii, aici. 

Ora 16:00 Conducerea republicii separatiste Transnistria anunță că nu e de acord cu cererea Republicii Moldova de aderare la UE: Cererea pune capăt procesului de soluționare a conflictului / Solicităm recunoașterea statului transnistrean. Detalii, aici. 

Ora 15:58 ONU: Peste 1,2 milioane de oameni au fugit din Ucraina în țările vecine, de la începutul invaziei ruse. Detalii, aici. 

Ora 15:53 Proiect de înfrăţire între Bucureşti şi Kiev, pe agenda şedinţei extraordinare a Consiliului general de luni. Mai multe, aici. 

Ora 15:40 Kremlinul le cere ruşilor „să se unească în jurul” lui Putin, pe fondul războiului din Ucraina / Peskov: „Nu este momentul pentru divizări”. Citește detalii aici. 

Ora 15:36 Socialiștii moldoveni pro-ruși lansează un „fake news” legat de cererea de aderare la UE, invocând un referendum inexistent în România. Mai multe, aici. 

Ora 15:30 Ultimele cuvinte difuzate la un post independent de televiziune din Rusia închis de guvern: Nu războiului. Detalii, aici. 

Ora 15:26 Stoltenberg: Zilele viitoare va fi și mai rău în Ucraina, cu mai multe atacuri și mai multe pierderi de vieți omenești. Rusia aduce armament greu în Ucraina. Detalii, pe G4Media. 

Ora 15:25 Stoltenberg: Impunerea unei no-fly zone deasupra Ucrainei ar însemna trimiterea de avioane NATO și doborârea avioanelor ruse deasupra Ucrainei, ceea ce ar duce la un război generalizat în Europa. De aceea am luat această decizie dureroasă de a nu impune no fly zone. Detalii, pe G4Media. 

Ora 15:24 Stoltenberg: Azi am început discuțiile despre schimbările pe termen lung în ce privește postura NATO în estul alianței. Luăm serios în calcul o creștere semnificativă a prezenței, cu mai multe trupe. Am început discuția, pe 16 martie vom avea o nouă întâlnire a miniștrilor Apărării, vom discuta și atunci. Detalii, pe G4Media. 

Ora 15:00 Ministrul ucrainean de Externe acuză soldații ruși că au comis violuri în mai multe orașe din Ucraina. Citește detalii aici. 

Ora 14:48 LIVE Stoltenberg: Zilele viitoare va fi și mai rău în Ucraina, cu mai multe atacuri / Rusia aduce armament greu / NATO nu e parte din acest conflict și avem responsabilitatea ca războiul să nu se răspândească dincolo de granițele Ucrainei. Detalii, pe G4Media. 

Ora 14:45 VIDEO O școală a fost distrusă de o rachetă rusească în Jytomyr / Primar: Atacatorii ruși nu se dau înapoi de la nimic. Mai multe, aici. 

Ora 14:43 Ambasada SUA în Ucraina: „Este o crimă de război să ataci o centrală nucleară”. Detalii, aici.

Ora 14:30 Directorul Memorialului Yad Vashem din Ierusalim: “Denazificarea” Ucrainei invocată de Putin ca motiv al invaziei “denaturează și trivializează Holocaustul”. Citește integral pe G4Media. 

Ora 14:22 Vladimir Putin, în plină invazie a Ucrainei: Nu există intenții rele față de vecinii noștri. Detalii, aici. 

Ora 14:17 Ministrul Culturii din Ucraina cere închiderea spațiului aerian: ”Un dictator nebun amenință că va distruge Catedrala Sf. Sofia din Kiev, construită în secolul al XI-lea / Putin ne distruge intenționat patrimoniul cultural”. Detalii, aici. 

Ora 14:05 Operatorul nuclear ucrainean: Conducerea centralei „lucrează sub amenințarea armei” trupelor rusești, care au preluat controlul personalului. Detalii, aici. 

Ora 14:01 Citește aici o analiză Le Monde despre cum câștigă Kievul bătălia pe comunicare. 

Ora 14:00 Viktor Orban transmite mesajele Rusiei: Oricine crede că NATO ne va proteja se înșeală. Citește detalii aici. 

Ora 13:40 Rusia a blocat accesul la site-urile mai multor organizații media străine, inclusiv BBC, Radio Europa Liberă și Deutsche Welle. Detalii, pe G4Media. 

Ora 13:37 Psihologul Domnica Petrovai: Este responsabilitatea noastră, a adulților, să ne păstrăm echilibrul și să le fim sprijin copiilor noștri / Cele 9 semne că elevii și copiii de grădiniță au nevoie de ajutor în această perioadă. Sfaturile psihologului, aici. 

Ora 13:34 România donează Ucrainei 11 ambulanțe. Arafat: ”Nu putem da ambulanțe noi, sunt ceva mai vechi, dar ne asigurăm că sunt operaționale”. Detalii, aici. 

Ora 13:30 Șeful Agenției Internaționale pentru Energie Atomică se oferă să călătorească la Cernobîl. Detalii, aici. 

Ora 13:25 VIDEO Aurescu cere ca NATO să își modifice ”structura și postura” din flancul estic: ”Trebuie regândit totul, să ne adaptăm la realitatea că Rusia are trupe în Ucraina și Belarus”. Detalii, aici. 

Ora 13.20: Ucraina: 28 de copii uciși de trupele ruse și 64 răniți, potrivit statisticii Kievului

Ora 12:55 Cancelarul german Olaf Scholz a purtat o conversație telefonică cu președintele Zelensky despre situația din jurul centralei nucleare Zaporojie, a anunțat guvernul german (sursa: Unian).

Ora 12:50 Un atac aerian rusesc a ucis 47 de civili din Cernihiv, anunță administrația regională printr-un mesaj publicat pe Facebook. Mai multe, aici.

Ora 12:25 Trupele ruse sunt concentrate acum pe încercuirea Kievului, transmite Ministerul Ucrainean al Apărării, citat de CNN. Detalii, pe G4Media. 

Ora 12:15 Ministerul Apărării din Regatul Unit: ”Mariupol rămâne sub control ucrainean, dar este supus unor atacuri intense ale Rusiei” (sursa CNN).

Ora 12:13 Prințul moștenitor al Arabiei Saudite se oferă să medieze conflictul dintre Moscova și Kiev. Mai multe, aici.

Ora 12:10 VIDEO Cum s-au mobilizat echipajele ISU și voluntarii pentru a o sărbători pe Ariana, o fetiță ucraineană care a împlinit 7 ani în ziua în care a ajuns în tabăra de la Siret. Mai multe, aici. 

Ora 12:07 Ce mai ”donează” românii refugiaților: mărgele, costume de baie, paiete și pantofi cu toc/ Coordonatorul centrului Isaccea: ”Opriți-vă! Suntem epuizați”/ Lista medicamentelor necesare refugiaților. Detalii, pe G4Media. 

Ora 12:05 Ministrul Mediului, după bombardamentele de la centrala nucleară din Zaporijie: Autoritățile din România nu detectează radioactivitate crescută. Mai multe, aici. 

Ora 12:00 Ambasada Ucrainei la Berlin cere Germaniei noi livrări de arme. Detalii, aici. 

Ora 11:52 „Putin, îmi doresc să mori. Lasă-ne, lasă-ne, ticălosule. Nu vrem să te vedem! Nu vrem să te auzim! Vrem pace!” – mesajul unei supraviețuitoare evreice a Holocaustului din Kiev. Detalii, aici. 

Ora 11:50 Bayraktar, drona-vedetă în războiul din Ucraina este fabricată de compania ginerelui lui Erdogan și denumită după acesta/ Ucrainenii au un ”imn al războiului” cu numele dronei turcești/ Ce înseamnă ”bayraktar”. Articolul integral pe G4Media. 

Ora 11:48 VIDEO Stoltenberg: ”Atacul asupra centralei nucleare arată cât de important e să oprim războiul”/ Blinken: ”NATO nu caută conflictul, dar dacă acesta vine ne vom apăra fiecare centimetru”/ Miniștrii de externe din NATO, întâlnire de urgență la Bruxelles. Citește detalii pe G4Media. 

Ora 11:45 Republica Moldova a suspendat difuzarea programelor de știri ale posturilor TV din Rusia. Mai multe, aici. 

Ora 11:30 O treime din refugiații care au intrat în România au vrut să rămână în țară / În total au trecut granița până acum 172.939 de emigranți / Societatea civilă au pus la dispoziția ucrainenilor peste 12.000 de locuri de cazare. Detalii, aici. 

Ora 11:20 Serghei Kvit, fost ministru și specialist în educație din Ucraina: “Avem de purtat un război de proporții împotriva agresorului rus”, în care pentru copii prioritare sunt supraviețuirea fizică și posibilitatea de a continua să învețe/ Vezi pe G4Media apelul pentru sprijinirea refugiaților și izolarea academică a Rusiei.

Ora 11:17 Ministerul Sănătății, anunț despre consumul preventiv de iod: ”Poate provoca afecțiuni ale tiroidei/ În caz de incident nuclear se administrează doar în primele ore și va fi distribuit în cel mai scurt timp de autorități”. Detalii, aici. 

Ora 11:15 Liderul trupei rock germane Rammstein, Till Lindemann, anulează concertele din Moscova și Novosibirsk, anunță Nexta.

Ora 10.54: Cum arată orașul Zhytomyr, aproape complet distrus de ruși. În imagini se văd și ruinele unei școli:

Ora 10.50: Presa ucraineană a publicat imagini cu avionul rus Antonov doborât zilele trecute. Avionul, cel mai mare din lumea, transporta trupe și echipament militar

Ora 10:00 HARTĂ Unde sunt amplasate cele cinci centrale nucleare din Ucraina. Vezi pe G4Media.

Ora 09:46 Forţele militare ruse au preluat controlul asupra centralei nucleare de la Zaporojie, din sud-estul Ucrainei, au anunţat vineri autorităţile locale. Citește detalii aici. 

Ora 09:41 Cum a fost ucis generalul rus care comanda temutele trupe Spețnaz: eliminat de un lunetist ucrainean în timpul asaltului pentru aeroportul strategic Hostomel. Detalii, pe G4Media. 

Ora 09:14 Zelensky a supraviețuit după trei tentative de asasinat conduse de armata Rusiei, grupul Wagner și militarii ceceni, transmite The Times. Citește detalii aici.  

Ora 08:40 Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitri Kuleba, a publicat joi o fotografie cu civili ucraineni despre care a spus că au opus rezistență forțelor ruse în Energodar:

sursa foto: Twitter/ Dmitri Kuleba

Ora 08:30 România s-a alăturat unui grup de 44 de state participante OSCE pentru activarea Mecanismului OSCE de la Moscova pentru evaluarea impactului asupra drepturilor omului și situației umanitare cauzat de agresiunea Federației Ruse asupra Ucrainei (sursa: Ministerul de Externe).

Ora 08:29 Agenția rusă Tass: Victoria Nuland a anunțat că SUA ridică sancțiunile dacă Rusia încetează războiul și recunoaște suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei. Detalii, pe G4Media.

Ora 08:19 Trupele ruse sunt așteptate să aterizeze în regiunea Odesa, anunță Statul Major Ucrainean (sursa: Unian).

Ora 08:18 Rusia blochează accesul la site-urile BBC, Radio Libertatea și Meduza / Utilizatorii Facebook și Google din Rusia raportează că nu le pot accesa. Citește detalii aici. 

Ora 08:15 Fondul de radiații din regiunea Zaporojie după incendiul de la centrala nucleară rămâne normal, a spus administrația militaro-civilă (sursa: Unian).

Ora 07:22 Ministrul Energiei Herman Galușcenko a confirmat pericolul nuclear de la centrala nucleară din Zaporijie și a explicat: „Sunt pagube în primul bloc. Dar, pe lângă cele șase reactoare, există și o instalație de depozitare a combustibilului nuclear uzat. Adică aproximativ 150 de containere de combustibil nuclear. Dacă ocupanții barbari continuă să bombardeze stația, lovirea acelor containere ar însemna o catastrofă nucleară. Acest lucru se poate întâmpla într-o oră sau într-un minut”, a scris ministrul ucrainean al Energiei pe Telegram.

Ora 07:20 Incendiul de la centrala nucleară Zaporojie a izbucnit într-o clădire de antrenament situată în afara complexului reactorului principal, relatează CNN, citând Serviciile de Urgenţă ale Ucrainei. Departamentul pentru Energie al SUA şi-a activat echipa de răspuns la incidente nucleare, iar Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA) este pregătită pentru o reacţie 24/7. (detalii aici)

Ora 07:17 Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei a raportat că incendiul la centrala nucleară Zaporijie a fost stins.

Ora 06:53 Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA) a cerut vineri încetarea utilizării forţei la centrala nucleară Energodar din Zaporijie, cea mai mare din Europa, lovită de bombardamentele forţelor ruse, avertizând că lovirea unui reactor reprezintă un pericol grav. Agenţia cu sediul la Viena a confirmat informaţia furnizată de autorităţile ucrainene, conform căreia nu s-a detectat o modificare a nivelului radioactivităţii.

Ora 06:41 Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat vineri Moscova că recurge la „teroarea nucleară” şi că doreşte să repete dezastrul de la Cernobîl, după bombardarea celei mai mari centrale nucleare din Europa. (detalii aici)

Ora 06:30 Un incendiu a izbucnit vineri la centrala nucleară Energodar din regiunea Zaporijie, situată în sud-estul Ucrainei, după ce forţele ruse au tras asupra uzinei, a relatat primarul oraşului, Dmitri Orlov, pe în contul său Telegram. (detalii aici)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

34 comentarii

 1. Retarzii astia au mai fost odata la un pas sa distruga planeta si omenirea.Macar la Cernobil a fost un accident.

  • Putin a mai mers o dată, la risc, când le-a spus demonstranților că dacă nu se vor îndepărta se va trage în ei.

   Ce-au făcut ăia, în timp ce în clădire, nu era nimeni? S-au speriat și au plecat.

   Ideea e că l-au CREZUT.
   Astfel s-a bătătorit acolo o ‘cale’ – pe neuronii lui – cum că „astea” funcționează – cacealmalele.

   Și astfel – a ‘învățat’ să se joace.
   Noi, restul, fiind tabla lui de sah.

   Acum, jocul pe cărarea aia, de neuroni (la el) merge după regula – el fiind spion de meserie (dar se vede că nu chiar unul, repetent) – și-a zis ce.. Ia ‘să lărgească’ el tabla de șah, să meargă prin x-tensie, la Întreaga Omenire. Iar miza, sau jocul nu se desfășoară acum, atât pe terenul loviturilor cât pe terenul: „Mă vor crede/Nu mă vor crede”.

   A învățat astfel, că e mult mai plăcut pentru el, să te joci cu mințile oamenilor – decât cu loviturile, în sine.

   Din păcate, noi stăm – oameni normali, cu suflete: copii, bătrâni, băieți, fete, soți, soții, căpitani, plugari (și pe ‘giondir’ tot plugar e), gropari, președinți, mirese, crăiese, ticăloși, canceroși, zurlii, pandalii, belemiști, hauriști (că ăia zice se au suflet, nu? chiar dacă ‘rusesc’ și Putin are ruși în țara lui, care nu-s de acord cu el) -oameni așadar normali, cu bucuriile, cu suferințele noastre, stăm, plângem, râdem, ne gândim, ne îndoim, ne’nfuriem, iubim, trăim sau murim – toate cele….
   Dar îi facem, din păcate, JOCUL…
   Aia înseamnă – e vorba românului – a’ți bate joc, de cineva..

  • Cel mai probabil joaca la cacialma. Omul e doar socioat, dar nu e prost. Si nu este chiar de capul lui, mai trebuie sa dea ceva explicatii si prin China, locul in care se va refugia daca si cand se impute treaba.
   Asta nu exclude posibilitatea ca vreun soldatel de-al lui sa provoace vreun accident nuclear. Din greseala si din prostie.
   In schimb, face tot posibilul sa declanseze cel de-al treilea razboi mondial. Acolo se ajunge daca mai continua jocul de-a amenintarile nucleare. Si exact asta pare sa-si doreasca. De ce? Nu are sens decat daca totul se intampla cu acordul Chinei.

  • Este foarte perculos cand iti plac prea mult jocurile psihologice de-a ma vor crede/ nu ma vor crede. Ajungi intr-un punct in care simti ca planul ti-a fost dejucat si atunci poti sa iei o decizie cu care doar amenintai, doar pentru a demonstra ca nu era o cacialma.
   Este un comportament des intalnit la cei care ameninta cu sinuciderea.
   Evident, la nivel de servicii secrete, exista oameni care cu asta se ocupa. Studiaza gesturile, mimica, tonalitatea.

 2. Antonovul n-a fost doborit, dragi copii nestiutori, a fost distrus de bombardamentele rusesti in hangar.

 3. Va rog corectati informatia de la „Ora 10.50” ca va faceti de ras.

  Avionul nu a fost doborat ci a era intr-un hambar. Avionul nu apartinea rusiei ci Ucrainei si nu transporta nimic. Mai mult se vede din poza ca nu arata ca un avion prabusit. Aripile sunt intacte.

  • L a prins evenimentele in pistă si era riscant să l ridice in aer pentru a l duce intr un aeroport sigur.Sperau să scape …

 4. Politica in Rusia se face ca si in România doar că la scară imensă. Că doar de acolo vine.Si vine de demult.De pe timpul țarului Nicolai. Tiran dar iubit.Rusia,leaganul contradictiilor ….lenin,tiran dar conservat…stalin ,tiran dar imitat…
  Politicienii ruși, împinși de la spate de mirajul averilor promise de oligarhi,ca si eurodeputatii împinși de lobiști in Bruxelles dar la scară mai omenească, imposibil să reacționeze in contra lui putler așteaptă si ei cum așteaptă lumea întreagă ca un oligarh să atingă vreo coardă sensibila (in caz că kgb i a mai lasat vreuna..) a dictatorului si să l convingă să renunțe la dorințele faraonice…

 5. Maimuța și grenada.

 6. Grija la nuvelul de radiații! Asa au apărut, după Cernobal, rebuturi genetice ca Draggy! Nu că n-ar fi mișto să ai de cine râde…😄

 7. Zelensky asta o fi ruda cu Zelea Codreanu, născut Zelinski? Cerem o investigație.

 8. Nu sunt decord cu masacrarea civililor ucrainieni si nici a altor civili, dar Putin are dreptate, Ucraina nu are ce cauta in UE NATO, cancerul lumii occidentale

  • Marsh in Rusia toxina putinista.

  • Bine ca Nato a apărut înaintea ta…Că de era invers…

  • Bogyy,nu sint naiv.Sint informat.Nu dintr o turmă ca tine.Folosesc telefonul si nu invers.
   Presupun că si pe tine te a folosit UE ca sa fii intr o țară unde iti poti permite un telefon.Daaarrr doar telefonul este inteligent in cazul tău. Caută să afli cand si motivele inventarii Nato si dacă nu te vei razbuna pe telefon ai să ai o revelație vindecătoare

  • Singurul cancer sunt specimenele ca tine care hulesc vestul, dar se bucura de toate privilegiile.

 9. Mulți inocenți dau dreptate telefoanelor că sint inteligente.
  Sint,nu fiindcă vor ele ci că ei nu sint..Si se tot încăpățânează să confirme…

 10. Beny, daca te incalzeste cu ceva, permite-mi sa nu-ti mai dau raspuns, n-are niciun rost, sunte in ligi diferite…

 11. @bogdan Lasa ca sunt altii care nu hulesc vestul, dar in schimb il pupa-n cur pt toate privilegiile inchipuite

 12. Poate unii dintre Dumneavoastră înțelegeți mai bine cum pompierii ucrainieni au stins incendiul și apoi Rusia au ocupat centrala? Și apoi, cum lucrează operatorii cu armata in clădire? Au trimis rușii specialiști? Foarte periculos și de un risc iresponsabil. Pare ca puțin nu are un plan de viitor.

 13. Stie cineva unde sunt sobolanii parlamentari din PSD-PNL , nu-i vad la Tv , intreb pentru un prieten…

 14. Stie cineva unde sunt sobolanii parlamentari din PSD-PNL , nu-i vad la Tv , intreb pentru un prieten…