G4Media.ro

Ursula von der Leyen: Suntem gata să luăm și alte măsuri severe…

Sursa foto: Ursula von der Leyen/ Twitter

Ursula von der Leyen: Suntem gata să luăm și alte măsuri severe dacă Putin nu se oprește aici

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat, într-o conferință împreună cu secretarul SUA, Antony Blinken, că Rusia va primi sancțiuni și mai severe dacă Vladimir Putin nu va opri războiul în Ucraina.

Ursula von der Leyen a punctat că deja s-au adoptat sancțiuni semnificative, atât de către UE cât și de către SUA, Norvegia, Elveția, Australia și Coreea de Sud, iar lucrurile nu se vor opri aici.

„Banca Centrală a Rusiei nu își poate folosi rezervele pentru a-și apăra rubla, iar companiile internaționale opresc producțiile și investițiile. Așteptăm să vedem și rezultatul Adunării Generale a ONU. Știm că din cele 194 țări membre care au votat pentru rezoluția care condamnă invazia Rusiei asupra Ucrainei, doar 4 s-au alăturat Rusiei (Belarus, Siria, Coreea de Nord și Eritreea)”, a comentat Ursula von der Leyen.

Șefa Comisiei Europene a menționat că UE și SUA va continua să sprijne Ucraina.

„Bombardamentele asupra Ucrainei sunt din ce în ce mai intense. UE și SUA vor continua sa sprijine Ucraina. Accelerarea crizei umanitare ne îngrijorează mult. Există distrugeri și deplasări umane care nu s-au mai văzut din secolul trecut. Noi am pregătit un ajutor imediat de 500 milioane de euro și vor mai urma și alte sume. Facem tot ce ne stă în putință, alături de organziații umanitare, pentru a asigura culoare umanitare, pentru că civilii trebuie să aibă posibilitatea să plece de sub asediu. Conflictul e departe de se încheia, iar noi suntem gata să luăm și alte măsuri severe împotriva Rusiei, dacă Putin nu se oprește aici”, a spus Ursula von der Leyen.

Sursa foto: Ursula von der Leyen/ Twitter

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

24 comentarii

 1. il pune sa se vaccineze a 4-a oara si tot cu Pfizer? BOOSTER

  • Ii arata contractul secret intre Ue si Faizăr si Putin face atac cerebral

  • Se iau măsuri împotriva lui, nu spre binele lui. Vaccinul e o binefacere, doar dacă nu e cu novicoik sau poloniu.

  • Păi cum i-l arata, dacă e secret? Tot fără minte sunteți, dl. Motz. Vedeți când vă spuneam că propgandistii anti vaccinare și negationistii covid sunt troli putinisti sub acoperire?

  • DUTE SI TE IMPUSCA COTOROANȚO.
   -AR TREBUI SA VINA UN ASTEROID SAU COMETA
   SPRE PAMÂNT CA ATUNCI S-AR OPRI TOATA TARASENIA ASTA SI ATUNCI AM FI UNITI .
   – AM VEDEA CA NU CONTEAZA ALTCEVA DECIT SA SUPRAVIETUIM.
   – VOI EUROPENII SI SUA ESCALADATI TOATA TREABA ASTA.

  • II LOVITA LA MANSARDA SI BABA ASTA.

 2. Nu vad sa fie pace prea curand.

 3. Deci cu tot cu sanctiuni Vestul plateste zilnic Rusiei 700 milioane de dolari pe energie. E o ipocrizie cumplita. Nu va e rusine??? Politicieni care cauta vizibilitate …scabros!

  • Pt ca daca n-ar plati cetatenii din vest ar spune: ba, voi astia care sunteti la putere trebuie sa plecati ! ne e frig in case, voua va pasa de Ucraina nu de noi si de copii nostri!

   deci ei fac asta pt binele lor, al politicienilor – ca sa ramana la putere!

   de frica platesc dar nu de frica lui Putin ci a propriilor cetateni

 4. Sunteți pregătiți sa luați orice măsură în afara de asumarea răspunderii. Pregătiti sa sacrificați un popor întreg în timp ce va bateți în virtue signaling.
  Singura speranța a oamenilor care vor sa se termine nebunia asta fără sens este în diplomații rusi, ca europenii se bat care e mai creativ cum sa pedeapseasca Rusia ca nu face ce vor ei în loc sa caute soluții care sa ducă la terminarea conflictului.

  • Dispari, trolache putinist.

  • Europa nu are politicieni, aia sunt functionari. Baba asta e politician?

  • Cea mai bună soluție e expulzarea lui kuzmin de la București. De ce se întârzie atât? Ăla minte cum respiră, ca toți diplomații rusnaci și descreieratul putin.

  • Pai ei au negociat razboiul cu Putin, cred ca tot ei i au scris discursul aluia. Ca diversiune, Pfizer modifica ADNul, studiu.
   https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

 5. Frau Ursula, următoarea sancțiune pentru Rusia ar trebui sa fie vreo 2-3 portavioane și submarine nucleare în M. Neagra. Sa vezi cum se potolesc ei și pleacă acasă. Asta ar trebui sa facem noi. Sancțiunile economice nu par sa-l afecteze prea tare pe Hitlerovici Putin.

  • conform conventiei de la Montreaux nu poti aduce portavioane in Marea neagra

   exista o limita de tonaj pt navele militare. verboten

 6. Cruella, exterminatoarea vârstnicilor.

 7. Aceasta fomeie este mai rea ca Putinn

 8. Voi tre sa faceti puscarie multa si pt pandemie, si pt genocidul din Ucraina pus la cale cu Putin. Pfizerul modifica gene/ADNul pana la urma, studiu.
  https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

  • Băiatul a fost răpit de un OZN dar a preluat controlul navei, prilej cu care a putut sa acceseze informații despre ce se întâmplă pe planeta și acum a venit sa informeze lumea prin comentarii la articole de pe G4media.

 9. Hoap, si-a găsit și tovaarasa de lucru! Până acum se coooordea cu ăla de la Pfiiizer pe comisioane babane.

 10. 500 de mil de euro! Uau! Deci matusa Ursu-la statea cu metru cub de bani in beci si se dadea saraca! Daca ala al Ucrainei era destept, dar nu e, retroceda rapid Insula Șerpilor catre noi. A doua zi insula era teritoriu Nato si treburile deveneau interesante. Dar, vorba aluia din reclama la spirtoase, n-ai cu cine, niste țărani!

 11. Marsh cotoroantzo, ca ti vine randul pt contractele alea hasurate! Nu am uitat!