G4Media.ro

VIDEO Cântăreața turcă Melek Mosso și-a tăiat părul în timpul unui concert,…

captura twitter

VIDEO Cântăreața turcă Melek Mosso și-a tăiat părul în timpul unui concert, în semn de susținere față de femeile din Iran

Cântăreața turcă Melek Mosso și-a tăiat părul în timpul unui concert susținut în Istanbul, potrivit francetvinfo.fr. După câteva cântece, s-a oprit și a explicat că a vrut să aducă un omagiu lui Mahsa Amini, femeia iraniană care a murit din cauza unei șuvițe de păr care îi ieșea din eșarfă.

Cântăreața a explicat că protestele puternice care au loc în prezent în Iran „nu trebuie să fie reduse la tăcere” și că, pentru a-și arăta sprijinul față de „surorile sale iraniene”, se va tunde.

Melek Mosso a avut și ea probleme cu poliția din Turcia. În 2020, ea a criticat eliberarea unor ofițeri de poliție acuzați de viol și crimă. În luna mai a anului trecut, ea a fost scoasă de pe lista invitaților la festivalul Isparta chiar de către municipalitate pentru ținutele sale, considerate „prea ușoare”.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cu tot respectul pentru gestul simbolic, dar mi-ar plăcea și mie să văd la cozile neaoșe de la moaște cum babele noastre își dau foc la năframe în semn de solidaritate cu victimele lui Visarion Alexa!

  2. Daca o cheama Melek e de origine tatara