G4Media.ro

Vicepreședinte AUR, fost vicepreședinte USR, și-a anunțat demisia din partid: „Motive personale…

Sursa foto: AUR

Vicepreședinte AUR, fost vicepreședinte USR, și-a anunțat demisia din partid: „Motive personale precum și preocuparea pentru continuarea studiului academic m-au îndemnat spre o schimbare”

Sibianca Raluca Amariei (foto dreapta, în roșu) și-a anunțat demisia din AUR, la 11 luni după ce a intrat în partid, anunță Turnul Sfatului.

”Pentru că astăzi un jurnalist m-a întrebat despre intențiile mele politice vă anunț că: M-am despărțit, de ceva timp deja, de proiectul AUR. Motive personale precum și preocuparea pentru continuarea studiului academic m-au îndemnat spre o schimbare. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru bucuriile și provocările prin care m-am lămurit  cât de importantă este viața.

Vă mulțumesc vouă pentru susținere, pentru ajutorul neprețuit pe care mi l-ați dat în tot acest timp”, a transmis Raluca Amariei pe pagina sa de Facebook.

Amariei a fost aleasă vicepreședinte AUR în februarie 2022.

Ea a fost și lider al organizației Sibiu a USR, din momentul fondării partidului, în 2016, până în 2020. În ultimii doi ani activase ca vicepreședinte la nivel național al USR.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. După cum se vede USR și AUR sunt înfrățiți. Lăsați vrăjeala marxistă! AUR e partid de extremă dreapta nu poate să fie aproape doctrinar de PSD partid de centru stânga! USR este mai apropiat de PSD decât AUR!

  2. „continuarea studiului academic” – se ițește încă un doctor la orizont?

  3. Hemoroizii

  4. Si-a dat seama ca ambele „partide” sunt doar cozi de matura.

    • Corect! Doamna este o personalitate indispensabla Romaniei. Un fel de Maica Tereza. Ar trebui bagata in formol.

  5. Nu e voie să spunem că Raluca Amariei s-a regăsit în programele politice ale celor două partide extremiste? Pentru asta ați șters comentariul?

  6. Cand sunt la cashcaval, partidul e viata lor, destinul lor, dupa ce pleaca devine un proiect :))

  7. AUR=USR. Extremele se atrag.