G4Media.ro

Universitatea Oxford a întrerupt studiul clinic pe copii şi adolescenţi pentru serul…

Universitatea Oxford a întrerupt studiul clinic pe copii şi adolescenţi pentru serul anti-COVID, în așteptarea mai multor informații despre cazurile de tromboză apărute la adulți

Universitatea Oxford a întrerupt studiul clinic derulat în Marea Britanie pe copii şi adolescenţi pentru serul anti-COVID pe care îl dezvoltă împreună cu AstraZeneca, în aşteptarea mai multor informaţii privind rarele cazuri de tromboză apărute la adulţii care au fost imunizaţi cu acest vaccin, informează Reuters.

Agenţia Europeană a Medicamentului analizează în prezent raportările de cazuri de tromboză la nivelul sinusurilor cerebrale apărute după administrarea vaccinului şi este aşteptat ca rezultatele să fie anunţate miercuri sau joi.

Oxford aşteaptă mai multe informaţii din partea Agenţiei britanice de reglementare a medicamentelor înainte de a continua administrarea vaccinului copiilor şi adolescenţilor incluşi în studiul clinic, a spus un purtător de cuvânt al universităţii.

Agenţia Europeană a Medicamentului şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii au subliniat în mod constant că beneficiile acestui vaccin depăşesc riscurile pe care le poate prezenta.

sursa: News.ro, sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. asta e doar vaccin

  2. Inca nu ma decid ; sa mor din cauza naturala sau din curiozitatea introducerii in corp a unor substante straine de el ?!

  3. Ma intreb ce părinte ar accepta sa-si transforme copilul intr-un cobai….

  4. ,,Vaccinul,, e bun ! E 1000% sigur !Te protejează! Ii protejează pe ceilalti !Sa ne ,, vaccinam,, cu to(n)ții și TOTUL va fi ca inainte !
    Fără glumă acum : lăsați copiii și tinerii in pace !

  5. Au fost mai mulți pe firul de presiune AZN. S-a încercat un push in țările sărace și rupte de realitate precum România, cineva trebuie să vândă mizeriile astea de doze. Și alții trebuie sa fie suficient de lacheti cat sa le cumpere .

    • Englezii au fost suficient de „lacheti” cat sa cumpere si sa si foloseasca AZ. Au golit spitalele si morgile si vor avea o vara mai buna decat dacii liberi.