G4Media.ro

Un bărbat a luat avionul din Barbados spre SUA, cu un pistol…

Un bărbat a luat avionul din Barbados spre SUA, cu un pistol în buzunar

Un bărbat a putut călători cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a informat presa americană, potrivit AFP.

Acest pasager a petrecut cele patru ore de zbor cu arma, în care se aflau cinci gloanţe, în cabină, a precizat canalul NBC6.

Abia pe aeroportul din Miami, agenţii TSA, agenţia de securitate în transporturi din Statele Unite, au găsit arma în bunurile sale. Media americane nu au precizat când s-a întâmplat acest incident.

Potrivit NBC6, pasagerul a spus poliţiei americane că atunci când s-a îmbarcat în Bridgetown, capitala Barbados, avea arma într-un buzunar al pantalonilor.

Poliţia l-a arestat, iar un judecător l-a inculpat pentru port de armă ascunsă, o infracţiune pasibilă de până la cinci ani de închisoare în Florida.

Pasagerul s-a declarat nevinovat şi trebuie să se prezinte din nou în instanţă la jumătatea lui decembrie.

Premierul Barbadosului, Mia Mottley a declarat vineri că a cerut un „raport urgent” asupra cazului, promiţând că oricine a permis ca incidentul să aibă loc va fi tras la răspundere.

„Consecinţele pentru ţară sunt grave şi enorme”, a adăugat ea.

Este o falie majoră pentru Statele Unite, care au încercat să-şi consolideze la maxim măsurile de securitate la frontieră, în special în aeroporturi, după atacurile de la 11 septembrie 2001.

Washingtonul cere guvernelor străine să aplice standardele americane de securitate pe aeroporturile din care pleacă zboruri directe către Statele Unite.

Sursa foto: captura videoNBC6.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. două obiecte într-un singur buzunar – un avion și un pistol – cam largi buzunarele dlui.. în plus, nu prea sună rațional de ce nu le-o fi împărțit unu’ și unu’
  avionu’n cel stang – pistolu’n cel drept – sau invers
  poate că așa-i în Barbados..

 2. Omul s-a pregâtit.Dupa câte se întâmplă în ultimul timp prin SUA , s-a gândit că nu strică. Dacă era vreun sinucigaș de gip Al Quaida, repeta o inpravă de achm 20 de ani.E o problemă serioasa de securitate.Unele țări au relaxat cam mult paza pe aeroporturi.

 3. Cum adica «falie»?? «Fail» in engleza, daca asta au spus, inseamna «eroare», «greseala», sau ceva asemanator.
  G4, demonstrati pe zi ce trece ca limba romana nu prea da pe la voi…

 4. Falie majoră e în capul ăluia care a tradus articolul :))

 5. Este o falie majoră pentru „ziaristii” acestui website. 🙂