G4Media.ro

Familiile a trei studenți palestinieni împușcați sâmbătă lângă Campusul Universității din Vermont…

sursa foto: Unsplash

Familiile a trei studenți palestinieni împușcați sâmbătă lângă Campusul Universității din Vermont cer poliției să investigheze atacul ca fiind o crimă motivată de ură

Familiile celor trei studenți palestinieni împușcați sâmbătă în Vermont au cerut poliției să investigheze atacul ca fiind o crimă motivată de ură, transmite BBC.

Hisham Awartani, Tahseen Ahmed și Kinnan Abdalhamid au fost împușcați de un bărbat în apropierea campusului Universității din Vermont, a declarat poliția din Burlington.

Ofițerii investighează un posibil motiv, dar au declarat că aceștia purtau keffiyeh – o eșarfă tradițională – și vorbeau în limba arabă când au fost atacați.

Poliția îl caută pe suspect.

Șeful poliției din Burlington, Jon Mura, a declarat că două victime sunt în stare stabilă; cea de-a treia a suferit răni mult mai grave.

Toate cele trei victime au frecventat Ramallah Friends School, o școală privată non-profit administrată de quakeri în Ramallah, potrivit membrilor familiei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. După cum au existat avertismente, astfel de evenimente erau și sunt de așteptat în continuare. Iar o mare responsabilitate revine presei pentru ele.

  2. cand te plimbi pe strada cu insemne palestiniene si esti pro-hamas, te poti astepta la incidente de genul asta. mai ales in sua unde orice dilau are pistol in buzunar :))

  3. Deci tinerii sunt islamisti insa mergeau la o scoala privata condusa de quakeri (secta protestanta crestina).

  4. Islamiștii se insinuează cu nesimțire peste tot printre creștini ca să-i determine să renunțe la tradițiile lor, din ”respect” pentru ei și ca să nu-i ”jignească în sentimentele lor”. Și dacă nu se islamizează imediat, cel puțin renunță la tradițiile lor creștine. Neghiobia lui ”corect politic”