G4Media.ro

Stoltenberg: Atacurile deliberate împotriva infrastructurii critice a aliaților NATO vor fi întâmpinate…

Sursa foto: NATO.int

Stoltenberg: Atacurile deliberate împotriva infrastructurii critice a aliaților NATO vor fi întâmpinate cu un „răspuns unit și hotărât”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat joi că un atac deliberat împotriva infrastructurii aliaților va fi întâmpinat cu un răspuns hotărât, în urma a ceea ce a numit acte de „sabotaj” asupra conductelor Nord Stream, relatează Reuters.

„Toate informațiile disponibile în prezent indică faptul că acesta este rezultatul unor acte de sabotaj deliberat, nesăbuit și iresponsabil”, a afirmat NATO într-un comunicat.

„Noi, ca aliați, ne-am angajat să ne pregătim, să descurajăm și să ne apărăm împotriva utilizării coercitive a energiei și a altor tactici hibride de către actori statali și non-statali. Orice atac deliberat împotriva infrastructurilor critice ale aliaților va fi întâmpinat cu un răspuns unit și hotărât”, se arată în comunicat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

  1. În curând ăștia din NATO vor ajunge la texte gen „urmărim cu preocupare…”

  2. Cand veti avea toate dovezile atacati fara mila!

  3. Că tot nu mai erau folosite ce și-a zis putineiu: hai sa le găurim ca măcar dacă tot vom capitula și rezervele noastre de gaz vor ajunge la discreția occidentului măcar țevile sa nu cada întregi în mâna inamicului sa nu aibă cu ce îl transporta

  4. La cum și în ce hal trăiesc în România tind să mă duc la Wagner, și așa mă descurc greu și singur! Dorința de a supraviețui