G4Media.ro

Putin a ordonat intensificarea inspecțiilor de vehicule în regiunile „cu un nivel…

Sursa foto: Olivier MORIN / AFP

Putin a ordonat intensificarea inspecțiilor de vehicule în regiunile „cu un nivel sporit de amenințare teroristă”, de la granița cu Ucraina / Autoritățile ruse vor căuta în mod activ explozibili și arme

Autoritățile ruse vor intensifica controlul asupra circulației și inspecția vehiculelor în regiunile de la granița cu Ucraina și vor căuta în mod activ explozibili și arme, se arată într-un decret semnat de președintele rus Vladimir Putin, relatează BBC.

Decretul se aplică regiunilor „cu un nivel sporit de amenințare teroristă”, de la începutul invaziei rusești în mai multe regiuni rusești care se învecinează cu Ucraina a fost introdus un nivel sporit „galben” de amenințare teroristă. De atunci, autoritățile locale l-au prelungit la fiecare 15 zile.

De acum încolo, introducerea unor astfel de niveluri în regiunile din Rusia devine nedeterminată și valabilă până la decizia de anulare a acesteia.

„Întărirea controlului asupra circulației vehiculelor peste granițele administrative ale unei entități constitutive a Federației Ruse pe teritoriul căreia a fost stabilit un nivel de amenințare teroristă, efectuarea de inspecții ale vehiculelor cu ajutorul mijloacelor tehnice de detectare a armelor și explozibililor”, se arată în decretul semnat de Putin.

La 8 octombrie, o explozie a avut loc pe podul feroviar care traversează strâmtoarea Kerci, în urma căreia o parte a podului din Crimeea s-a prăbușit. Potrivit datelor preliminare, a explodat un camion, care a intrat pe pod după ce a fost verificat la punctul de control.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. in realitate oldfart putler a ordonat controale pentru pampersi de calitate…aia ruzesti scapa la o cazatura pe scari…🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  2. Adica pana acu nu cautau?

  3. Frumoasa tara, tatucul se gandeste la toti mujicii lui si are grija de ei , mujicul maore pentru gloria tzarului si fofoloancca gimnastei iar familia de acasa primeste o varza si cartofi ca LADA nu se mai da de mult timp, era doar o legenda.