G4Media.ro

Predoiu, despre cazul Țăndărei: Fie nu au fost probe acolo, fie au…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

30 comentarii

  1. Dupa cazul acesta parca ar fi buna o sectie de verificare a activitatii magistratilor!!! Asa judecatori merita pensie speciala de la ludovic, ca tot da el bani pentru spitale care sunt de fapt biblioteci…

    • Corect. Dar legatura cu orban care e? Ca nu e el vinovat ca acest caz inceput pe vremea psd e terminat asa prost. Nu e vina lui ca avem legi asa permisive. O sa fie vina lui daca lasa lucrurile asa. Dar in astea 2 luni cate legi vrei sa dea? Si cine sa le votese? Ca psd nici nu va vrea sa auda de legi mai aspre.

    • ARTICOLUL 16 – Constitutia Romaniei
      (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
      (2) Nimeni nu este mai presus de lege.

      Traducere: ‘All animals are equal, but some animals are more equal than others.” Orwell

      Muritori de rand:

      Fapt: pensia minima 704 lei net
      Salariu minim: 1300 de lei net
      Varsta iesire pensie 65-70 de ani

      Speciali:

      Bani de casa, drum, credite platite, vacante, pensia poate ajunge si la 15000 de euro,

      Salariu MINIM in medie 3000 de euro,

      Pensii Speciale- Salarii speciale
      Asta e Romania in care trăim în 2019

      Varsta pensionare 40-45 de ani.

    • unde sunt marii procurorasi-ong-isti care erau pe scari mai amu un an ?

      prin strainataturi si tarishoare qalde, departe de bizonul / sclavul din ROMANIA, cel care ii platesc cu sudoarea fruntii salariul, sporurile, chiria, benzina, hrana etc

  2. Pamflet
    Asta spune totul despre justitia din romania si despre romania in ansamblu, cu toate institutiile si toti bugetarii.
    Ce salarii si ce pensii merita acesti magistrati care (zic ei) muncesc mult si din greu si sufera si lupta?
    Tot asa si cu medicii si cu profesorii si cu ceilalti angajati ai statului

  3. Poate ca pe vreunul dintre acuzati il cheama ”Judecator” sau poate pe vreuna dintre acuzate o cheama ”Justitia” si astfel Onorata Instanta nu s-a indurat sa-si condamne ”rubedeniile”…!? Zic si eu, nu dau cu parul…

    • Îți urmăresc comentariile de ceva timp,ești și șovin și cretin, și oare de ce nu mă mir că Tăpălagă și ,,domnu’ ” Pantazi te lasă să postezi.
      Și în altă ordine de idei ,tu cine pizda mă-tii te crezi băi gunoiule #rezist ,pișa-ne-am pe morții tăi și pe fața ta de oligofren și pe postările tale de dezaxat !
      Marș în gâtu’ mă-tii, lasă lumea să posteze ce vrea și nu te mai băga tu ca muta la pulă !
      Hai siktir retardatu’ ,,dracului”…..

    • „Meditator”,
      Mămițica „Fizica” te-a învățat să vorbești „ca la ușa cortului” sau tăticul „Abecedar”? Probabil Ciuma Roșie e în criză de personal, dacă apelează la serviciile celor ca tine sau poate Daddy a știut de la bun început că o să meargă la pușcărie, așa că s-a încurcat cu pârnăiași încă din libertate…
      PS. Te aștept curând!

  4. A fi,sau a nu fi.
    Aceasta i intrebarea!
    Bai hamlet de plescoi,esti prea destept sa nu stii exact cum sta treaba.

  5. A se cauta la Ibolya Mitrea,Szykszay Eniko,Camelia Rusu etc.

  6. Justitia nu poate fi infaptuita pe baze emotionale.
    Cred ca problema e in primul rand la probele administrate.
    Posibil ca unele/toate sa fi fost inlaturate din cauza protocoalelor cu SRI, caz in care trebuie sa ne amintim de ciuma rosie si toate ororile facute de Jordache & Co.

    • Teoretic se poate orice, și cu cât legile sunt mai complicate și mai abstracte, cu atât mai greu o să fie ca oamenii să înțeleagă de ce naiba decid judecătorii așa.
      În final însă, o acoperire formală sofisticată nu ține locul dreptății – oamenii vor dreptate. Iar dacă legile din România permit asemenea enormități înseamnă că ele sunt aberante și trebuie schimbate URGENT.

  7. Predoiule si ce ai de gand sa faci? Le dai la temelie sau vorbim vorbe?

  8. Nu poti sa iesi un ditamai ministru de justitie si sa declari ca tu nu esti sigur ce a fost acolo, putea orice om de pe strada sa spuna ambiguitati de genul acesta. Asta spune despre tine ca ori nu esti pregatit/informat ori nu ai o directie, o strategie la nivel de minister, adica esti slab, sau mai pe romaneste esti ca patrunjelul in zeama .
    Pe de alta parte nu pot sa nu remarc lipsa totala de profesionalism in declaratiile publice ale actorilor politici din Romania, mai ales ale celor din PSD ,care ieseau fiecare dupa cum ii taia capul la TV si declarau tot felul de traznai pe care le negau a doua zi. Se pare ca acelasi obicei il au si cei din PNL.
    Toate astea transmit o stare generala de debusolare si de neincredere in societate .

    • Subscriu comentariului. As mai adaugă doar atat: ministrul justiției ce face în acest caz?!? Doar comentează și atât?!? Demisii pe undeva?!? Îngrijorarea fără acțiuni concrete înseamnă retorica politica. Și totuși stau și ma întreb: cât de prosti sunt ai noștri justițiari?!? Știau prea bine ca britanicii vor aplica legea!!! Nu le e rușine fata de comunitatea europeana, dacă de noi cetățenii nu au nicio jenă?!? Cu ce rezultate te prezinți Europei?!? Cum sa mai aibă aia încredere vreodată în noi dacă nu facem minimum de dreptate, corecție, prevenție?!?

    • Ministru ljustitiei poate sa demita pe cineva din ministerul pe care-l conduce si nu din justitie care areinstrumentele si procedurile ei si in aceste cazuri. Institutia care se ocupa de justitie este CSM-ul. Astia cica „apara” independenta justitiei. Acest CSM are in subordine si Inspectia juridica care poate fi abilitata sa investigheze si acest caz.

  9. Afară cu ”magistrații” care au judecat cazul ! Și poate maieste vreo cale de atac, așa cum a fost și pentru Dragnea, și judecați în regim de urgență.

  10. E in neregulă că un partid care a făcut blat cu psdul in 2016 să mai aibă ceva de spus în justiție, mai ales după toate protestele având că subiect justiția și corupția în România.
    Iar vocea partidlui se aude prin Predoiu. Rușine!

  11. Un ministru de Justiție poate sa creadă ca un judecător ar putea vreodată sa ignore probe?!!!! Atunci, ce încredere mai putem avea în actele de justiție?! Și ne mai miram de deciziile ICCJ!!!! Cred ca doar o bomba mai poate rezolva apucăturile magistraților ăștia infecți.

  12. Exista Inspecția Judiciară!
    Siij chiar si fără Florea .
    O sesizare prealabilă nu strica!

  13. Asta i Romania „crestina” :))

  14. Pun pariu că judecătorii care s-au ocupat de caz susțin și ei necesitatea pensiilor speciale , ca garant al…independenței justiției! 🙂

  15. Scandalul international nimereste tocmai peste pensiile speciale.

  16. Curat – murdar, coane Fănică. Din două una: ori să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimica…

  17. Asa se intampla cand alegi un presedinte din neamul lor. Nepotul matusii Tamara ce neam e ?
    Imparati si regi, palate peste palate. Impozite ? Rumune te-ai prostit ?

  18. Ar trebui ca Inspectia Judiciara sa se sesizeze din oficiu in astfel de cazuri care compromit Romania pe plan international(vezi conexiunile cu implicarea diferita a justitiei si politiei britanice in acest caz) si aduc astfel atingere principiilor infaptuirii statului de drept.Raportul intocmit de Inspectia judiciara ar trebui sa lamureasca despre ce a fost vorba in cazul de fata si sa propuna masurile legale care se impun.Ministrul nu are abilitarea legala sa se pronunte el , dar poate cere puncte de vedere de la organele si institutiile judiciare implicate si sesiza Inspectia Judiciara.