G4Media.ro

Partidul lui Viktor Orban dă vina pe „incompetența și amatorismul” opoziției din…

Sursa foto: Facebook/ Viktor Orban

Partidul lui Viktor Orban dă vina pe „incompetența și amatorismul” opoziției din Ungaria pentru pana informatică ce a dus la întreruperea alegerilor primare

Partidul premierului ungar Viktor Orban, Fidesz, a dat vina, duminică, pe „incompetenţa opoziţiei” pentru pana informatică din cauza căreia alegerile primare organizate de aceasta din urmă au fost întrerupte după aproximativ două ore. Opoziţia, în schimb, a evocat un atac informatic din partea guvernului, relatează AFP, citată de Agerpres.

Alegerile primare de sâmbătă, primele organizate până acum de opoziţia din Ungaria, au fost întrerupte din cauza unei supraîncărcări a sistemului informatic ce a dus şi la oprirea votului electronic. Liderii opoziţiei au dat vina imediat pe premierul Orban şi guvernul său, care, au argumentat ei, „se tem să vadă mase de oameni exprimându-şi opinia”. Ei au promis că procesul de vot va fi reluat luni.

Fidesz a replicat duminică invitând opoziţia să „nu dea vina pe alţii pentru propria incompetenţă”, poziţie subliniată şi de principalul cotidian pro-guvernamental, Magyar Nemzet, care a evocat „purul amatorism” şi „uriaşele probleme de organizare” ce au caracterizat primarele opoziţiei.

Majoritatea organizațiilor media pro-guvernamentale au ignorat, în general, aceste alegeri, primele de acest fel organizate de opoziţia care a decis să se unească pentru a prezenta candidaţi unici la legislativele de anul viitor, în speranţa de a detrona Fidesz.

Sursa foto: Facebook/ Viktor Orban

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

 1. Usereii sunt peste tot. Și la fel de inepți.

 2. Ca la plusere. 😂

 3. so fi auzit un cântec de cucuvea prin calculatoare ?

 4. Putin a fost, se știe….
  Ba nu…..Trump a fost!.
  Sau Pegasus…..

 5. Ce sa faci, nu toata lumea isi permite sisteme anti hacking si departamente de hackeri de St Petersburg ca Viktor Orbanski.

 6. Sistemul a picat inca de vineri, in urma testarilor. Sambata dimineata a functionat cateva ore, apoi a murit.
  Azi dimineata pe una din televiziunile opozitiei, ATV, cunoscutul avocat de stanga, Gyorgy Magyar a infirmat ipoteza atacului informatic.
  Un sistem prost gandit si executat, la care s-au chinuit vreo 6 luni.
  Evident, ca deobicei, trompetele neobolsevice arata cu degetul catre altii, incercand sa-si mascheze prostia si sa mai castige cativa sustinatori.
  Mincinosi jalnici.

  • Ce sa te aștepți de la unul – Karacsony Gergely – care nu a fost in stare sa învețe o limba straina, nu a fost in stare sa-și ia permisul de conducere (după 5 examene ratate] care a mințit că are doctorat, care nu a fost in stare sa își scrie corect numele și ocupația ? (a scris GELGELY in loc de GERGELY și ADJUNTKUS in loc de ADJUNKTUS)