G4Media.ro

Octavian Berceanu, despre cum sunt arse deșeurile toxice la Sintești: Dimineața era…

Octavian Berceanu, despre cum sunt arse deșeurile toxice la Sintești: Dimineața era un furnal chiar lângă A3, la intrare în București

Fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, semnalează că în privința afacerilor ilegale cu deșeuri importate nu s-a schimbat nimic, postând o imagine cu un alt incendiu în localitatea Sintești, din județul Ilfov. Bereceanu arată că populația Bucureștiului este supusă unui tratament mai rău decât într-un război.

„Nicio zi fără cabluri, deșeuri medicale sau resturi din dezmembrări auto, arse, în Ilfov. Dimineață era un furnal chiar lângă A3, la intrare in Bucuresti. 1 kg de deșeuri din dezmembrări auto arse echivalează ca toxicitate cu peste 2000 kg de lemne, iar substanța numită dioxină eliberată în timpul arderii e interzisă chiar și în războaie. Si totuși populația Bucureștiului este supusă unui tratament mai rău decât intr-un război”, a transmis Berceanu, postând și o imagine cu incendiul de la Sintești.

Nu este pentru prima dată când fostul președinte al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, vorbește despre „rețeaua de crimă organizată” care desfășoară afaceri ilegale cu deșeuri importate, care oprează pe axa Constanța, Sărulești (jud. Călărași), Sintești (jud. Ilfov), Strehaia (jud. Mehedinți), până în graniță cu Serbia. Berceanu intenționa să destructureze această rețea, însă nu a mai apucat, fiind schimbat din funcție, după retragerea USR-ului de la guvernare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Pentru votantii PSD-PNL-UDMR 100 lei in plus la pensie, voucherele de vacanta si alte pomeni sunt mai importante decat aerul pe care-l respira.

 2. Bucuresti !! Capitala Romaniei for God’s sake ! Nu vsa e rusine Miticilor ?

 3. Sa bage dioxina in bucuresteni pana le-oi spune eu stop. Cel putin judetul Ilfov e sufocat de pisezdosi. Dioxina la tona si mult covid.

 4. Poate daca mor votantii PSD/PNL, vom putea respira aer curat in fiecare zi in Bucuresti.

 5. Deseuri de la mafiotii UE?Ce ne-am pricopsit!

 6. Multumim PNL pt intoxicarea cu fum pe care ne-o provoacă si la propriu si la figurat.
  PSD e dușmanul de care te ferești, daca ai mintea la purtator, PNL este prietenul care te trădează si îți înfige cuțitul pe la spate.
  Am sa cinstesc cu un pahar de vin atunci cand PNL nu va mai intra in parlament.
  PNL cel mai toxic partid, mult mai toxic ca PSD, cei mai multi trădători pe metru patrat.