G4Media.ro

Noul primar din Târgu Mureş vrea să reducă posturile cu 25% şi…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Aşa ar trebui să se facă peste tot. Mai mult, unele localităţi cu sub 1500 de locuitori, trebuie desfiinţate ca unităţi administrative.

  2. cu 25% mai putine grade la incalzire ⇒ cu 25% mai putini pacienti la ATI

  3. Reforma administrativa, in justitie, mi, mapn, a pensiilor speciale militare!

    Huuuuuoooooo!!!!

  4. Un lucru foarte bun ce ar trebui generalizat la toate primariile din tara.Fara rude,pile,sprijin politicsau etnic,numai pe baza de concurs transparent.

    • Să nu uităm că rezultatul unui concurs depinde de cerințele formulate (să nu existe „minim 25 ani în proiectare si 25 ani în execuție” sau „15 ani experiență pe un post similar, într-o localitate cu minim 100.000 locuitori”) și de componența comisiei de concurs.

  5. Acestea sunt niste minciuni.
    De la doi consilieri personali ai primaruliui si viceprimarului ajung la 10.
    organigrama prezentata este incompleta, deoarece muta angajati inspre alte entitati, care sunt prinse in poza cu organigrama, dar care nu au numar de angajati.
    pentru cine nu cunoaste detaliile, atunci chiar pare ca face vreo reorganizare serioasa, dar este o improvizatie, ce nu va imbunatati cu nimic serviciile oferite in comunitate.

  6. E deficit bugetar, poate mai reduc si cei de la guvern 2/3 posturi secretari de stat si mai comaseaza niste ministere create sa fie la numar sau desfiinteaza posturile alea de viceprim care nu inteleg ce muncesc cei 3 imparati de la rasarit.

  7. Nu v-ați prins? Cheia e aici:
    „o serie de servicii şi direcţii să aibă personalitate juridică, cum ar fi Poliţia Locală, Direcţia Impozite şi Taxe Locale, Administraţia Serelor, Parcurilor şi Zonelor Verzi, ceea ce înseamnă că acestea vor funcţiona după un buget prestabilit, dar vor trebui să aibă şi venituri proprii”.
    Reducerea e de fapt majorare. Se reduce personalul din aparatul propriu al primăriei prin externalizare, în realitate se va cheltui mai mult pentru că o structură cu personalitate juridică cheltuiește mai mult: contabilitate proprie, resurse umane propriu, compartiment juridic propriu etc – servicii – suport care se asigurau până acum în primărie.