G4Media.ro

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, a ajuns la Parchetul general, citat…

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, a ajuns la Parchetul general, citat ca martor într-unul din dosarele Colectiv

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, a ajuns la Parchetul general, citat ca martor într-unul din dosarele Colectiv. El a fost întâmpinat de rudele câtorva dintre cele 64 de victime ale incendiului din 2015.

Bănicioiu, în calitate de ministru al Sănătății, a refuzat în primele zile după incendiu trimiterea răniților la spitale din străinătate.

El a susținut că marii arși pot fi tratați în România la fel ca în orice altă țară europeană. În cele din urmă, multe dintre victime au murit din cauza infecțiilor cu bacterii din spitalele românești.

Foto: Nicolae Bănicioiu întâmpinat de rudele câtorva victime (InquamPhotos – Octav Ganea)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

62 comentarii

  1. Muie Psd, Puie Monta, Puie Banicioiu ….!

    Dar in calitate de medic, va pot spune ca nici la Colectiv, nici acum, bolnavii nu trebuie transferați in străinătate PE BANII STATULUI.
    Orice român plătește asigurări de sănătate în România, beneficiază de servicii de sanatate în România.
    Imaginați-vă ca Ro este un hotel de 2 stele, Belgia, Olanda, etc. de 5 stele.
    Este ca si cum plătești un hotel de 2 stele, te plângi ca nu ai piscină, și esti mutat la 5 stele fără să plătești nimic în plus, pe banii hotelului de 2 stele.

    Întotdeauna vor fi spitale mai bune pe undeva prin Europa, pentru orice fel de boală, trebuie să îi transferăm pe toți ?
    Mai mult, daca azi o rudă a oricăruia dintre noi suferă arsuri, va fi tratată în România, neexistând emoția de la cazul Colectiv. Transferul bolnavilor în străinătate a fost și este o discriminare pozitivă, dar o discriminare, pe care România nu si-o permite, iar eu in calitate de contribuabil nu vreau să o plătesc

    • Intrebare:
      In calitate de parinte, contribuabil in RO, preferati sa vedeti cum se stinge copilul dvs in sistemul de 2 stele din RO sau mai are o sansa la viata in sistemul de 5 stele platit de amaratii din RO.
      VIATA NU ARE PRET!
      Prefer sa-mi dau si haina de pe mine in plin ger ca tie sa-ti fie acordata o noua sansa la viata, daca pot! Oi vedea eu cum ma descurc pe urma… important e sa traiesti tu.
      „Succesuri!”

    • Salut Dl Medic Mario!
      Ai lasat un comentariu care starneste reactii.
      Consider ca ai o filozofie total gresita! Daca statul nu e capabil sa-si trateze pacientii credeti ca macar ar trebui sa recunoasca, sau sa le plateasca sicriul sau sa-i trimita in afara!?
      Exista un protocol la nivel european pentru tratarra marilor arsi Dl Doctor, avem pretentii de la un om din sistem sa se documenteze inainte sa … orice, inainte sa trateze un pacient, sa-se exprime opinia, evem pretentii prea mari?
      Numai bine! Sanatate!

    • Asta e caracteristica romanilor, generoși,
      curajoși, deștepți în vorbe.
      În realitate daca vi se cere să plătiți un procent în plus la CASS, generozitatea dispare.
      Nu ați înțeles nimic, nu este fezabil transferul în străinătate pentru un tratament mai bun, ar însemna desfiinţarea spitalelor românești.
      Valabil pentru orice alt sistem din România : școlile, infrastructura rutiera, totul ar trebui desființat și să ne mutăm în străinătate toți

    • Rationament gresit!

      Transferul se face NU in baza faptului ca spitalele de afara sunt mai dotate, ci in baza faptului ca statul român NU e in stare sa asigure tratamentul la nivelul minim adecvat si pentru ca exista un mecanism de cooperare interstatal in UE, la care chiar el (statul roman) a aderat de bunavoie.

      Imagineaza-ti ca ai platit sa inchiriezi o masina mica si compania respectiva nu poate, in momentul respectiv sa-ti ofere ce ai platit. Iti vor da o masina de alta clasa, mai confortabila chiar!, nu in virtutea pretentiilor tale exagerate ci in baza angajamentului luat la momentul semnarii contractului.

      Tot asa si cu asigurarea medicala de stat in Romania: pretul este mic, e adevarat, dar contractual statul s-a angajat sa trateze si arsii! N-a zis, cand a incasat banii „stiti, daca aveti ghinionul sa va ardeti, n-avem ce sa va facem, va descurcati si dvs. cum puteti…”
      De ce n-a zis si nu zice ca nu e in stare de mult prea multe pt pretentiile unui stat modern? Pentru ca toata tara este un mare karaoke, dupa cum stii, dar te faci ca nu stii …

      PS: Daca tot zici ca esti medic, esti dragut sa imi zici unde profesezi? Ca la asa erori de rationare, parca n-as vrea sa imi pui vreun diagnostic, vreodata … 😈

    • @Dragos: aici are Mario dreptate. Nu platim contributii la nivelul celor pentru „5 stele”.

    • Stimate domn,
      Eu sunt antreprenor si platesc contributii de multe ori nu prea am ce duce oe acasa.
      Dar vad urmatorele:
      1. Educatia e praf-pilaf.
      2. Sistemul medical gafaie de bine.
      3. Penitenciarele sunt eliberate mai reoede de termen ca deh: conditiile.
      4. Investiti ioc.

      Da toata lumea da sfaturi si povete.
      Va sfatuiesc si eu sa incepeti sa intrati in antreprenoriat si pe urma sa mai faceti filosofie pe teme dd buget.
      Cat timp viaya e mai presus decat banii nu inteleg cum ne permitem sa facem calcule de aritmetica?
      Oare juramantul ala depus la absolvirea facultatik de medicina e pe baza de calcule? Sau vorba poetului: „Din viata, scapa cine poate!”

    • @mario hotelul ala de 5* are conditiile necesare, de exmplu are o camera barometric . . daca nu gresecs … dar avem si noi una nu? sa zicem ca ar fi, deci avem una pentru 100 de arsi nu? sa stea la rand .. ce ? noi nu avem? unde se grabeste mortu’?

    • @mario BANI BANI BANI

    • Se pune problema de ce Romania nu are sectii sterile pt marii arsi?? Cei care platesc asigurări la stat trebuie sa beneficieze de tratament in Romania, nu conteaza gravitatea problemei. Iar daca Romania nu îndeplinește conditiile, e datoria statului român sa ii asigure ceia ce el nu poate.. Asa se pune problema d’le doctor.

  2. Banicioiu nu are constiinta, a lasat acei oameni sa moara ca sa nu recunoasca inutilitatea spitalelor romanesti, de la care se fura in scopuri politice.

  3. Mai si spui ca esti doctor. Ai uitat de ce esti doctor. Ai uitat de juramantul facut. Ai o ideologie tipic romaneasca- patologica. Pacientul nu este la hotel in spital. Pacientul este bolnav. Trebuie sa ii asiguri cea mai buna ingrijire, daca evaluezi ca esti depasit ca si dotare, igiena, cunostiinte il trimiti la cineva care poate.Nu este decizia ta ci a sistemului si a casei de asigurari ca ei se ocupa de asta. Tu doar tratezi si evaluezi pacientul…rusinos

    • Trebuie trimiși toți copiii la școală în Finlanda, pentru că sistemul de învățământ din România este slab ?

  4. „stiti, daca aveti ghinionul sa va ardeti, n-avem ce sa va facem, va descurcati si dvs. cum puteti…”
    Raționament stil Antena 3, exagerare absurdă, evident arșii au fost tratați, majoritatea celor tratați au supraviețuit !
    Exagerări și lipsă de logică

    • Realitatea :

      Răniți: 186 (146 spitalizați)
      Decese : 64

    • Hai dom’ doctor, lasati-o dracu de vrajeala, doar stiti si dvs ca orice zgarietura este clasificata medical ca plaga. Credeam ca nu trebuie sa va fac un desen ca sa priceoeti ca vorbim de MARII ARŞI aici, nu de arsuri pe suprafete relativ mici.

      Acum pe.bune, aveti diploma luata la o facultate de stat, macar?

    • Cum ați supraviețuit până acum, dacă spitalele românești sunt inutile ? Nu ați avut niciodată nevoie de medic, v-ați tratat în străinătate toți ?

    • Am avut NOROCUL doar de afectiuni care se pot trata la nivelul rudimentar (pentru stadiul actual al medicinei) al aparaturii medicale (atentie, nu neaparat al medicilor!) din spitalele romanesti.

      Inchei aici, pentru ca am ferma convingere ca esti cel mult un fel de vraci, daca activezi in domeniul medicinei. Vracii nu depind de aparatura …

    • @mario BANI BANI BANI

    • Se platesc asigurari CAS de 30 de ani, de ce spitalele romanesti sunt la nivel de ’90, cu foarte mici exceptii, nici macar 1 spital nou, cata vreme Romania a intrat in UE din 2007, de ce nu exista o camera barometrica, de ce nu pot fi tratati marii arsi in Romania? UNDE SUNT BANII DIN SANATATE DIN ULTIMII 30 DE ANI? La modul cel mai serios, ar trebui sa se faca socoteala tuturor fondurilor distribuite sanatatii din bugetul anual al Romaniei, in ultimii 30 de ani, si absolut toti ministrii sanatatii ar trebui inculpati si judecati pentru starea deplorabila a sistemului de sanatate.

  5. Sanitarule,
    Ti-ai luat macar Bac-ul ? Am ani de facultăți (ai citit bine, plural) de stat mai mulți decât toți anii tăi de școală

    • Niciodata nu stii cu cine vorbesti … eu n-as risca chiar asa de tare, daca as fi in locul tau. 😉

    • @Sanitarul, astia de termina medicina se cred un soi de zei, mai sunt si parlamentarii, si aia din justitiei, si politie, pana si femeia de servici de la o institutie bugetara sunt deasupra pulimii care plateste taxe si impozite, nici nu avem voie sa contrazicem , EI „A” FACUT SCOALA, NOI NU

      comentariul nu denota decat cum bine a sintetiza Dancila „ASTIA”

  6. Valabil și pentru tine, niciodată nu știi cu cine vorbești, nu-i așa ?

    • Evident!!

      Diferenta intre noi este ca tu afirmi ca ai mai multe facultati si ani de studiu universitar decat mine (fapt), in timp ce eu doar am intrebat (unde profesezi si daca ai diploma emisa de o universitate de stat) si am exprimat opinia ca esti mai degraba vraci decat ceea ce se intelege azi prin termenul de medic.

      As fi gresit daca as fi afirmat, de exemplu, ca in cazul in care lucrurile stau cum zici, inseamna ca ai invatat mai mult decat te duce capul. Pentru ca, desi asa pare, ar trebui totusi verificat inainte sa o afirm ca pe o certitudine. 💡

    • Nu știi definiția cuvântului „fapt”. O afirmație nu este un”fapt”.

    • Se poate. Ma duc sa caut un epistemolog prin sectie si revin! 😆

    • Discutati pe langa, subiectul de discutie este : UNDE SUNT BANII DIN SANATATE, distribuiti din buget in ultimii 30 de ani? Daca acesti bani ar fi fost utilizati asa cum trebuie, Romania ar fi avut un sistem de sanatate in care nu se murea cu zile, asadar reiau : cine a furat banii, ce s-a facut cu toti banii sanatatii in ultimii 30 de ani, cata vreme nu exista niciun spital nou facut dupa ’90.

  7. @mario analogia ta este gresita pentru ca nu vorbim de doua sau cinci stele vorbim de nosocomiale…stii tu ce sunt? Asa ca dumneata si asistentele si infiermierele Spalativa pe maini….. vertorilor.

  8. Afară cu sekurikii din viața publică!

  9. Să concluzionăm :
    Românii în marea lor majoritate nu au înțeles că statul funcționează din buzunarul lor. Au ramas cu mentalitatea de pe vremea comunismului, că statul e ceva deasupra, de la care e bine să furi, să ceri, să ți se dea !
    De aceea pomenile Psd-ului funcționează, vaucerele lui Firea sunt la mare căutare, dacă „iei” un top de hârtie acasă de la locul de muncă e firesc.

    Nu cu pomeni punctuale se schimbă lucrurile, ci cu investiții în sistem. Dacă se transferă bolnavi în străinătate cand emoția e mare, sistemul de sănătate va rămâne la fel, sau se va degrada mai mult. Pentru că fiecare transfer costă scump, tratamentele în străinătate nu sunt gratis.
    Raționament valabil pentru orice alt sistem, de învățământ, rutier, etc.

    Lăsați emoțiile și jignirile la o parte, trageți aer în piept, calmați-vă, veți vedea că ceea ce spun este corect

    • Stimabile,
      Eu am o ruda de gradul 4 trecuta pe placa aia unde sunt cei 64. O fetita…
      Va mai spun o singura data:
      *VIATA nu are costuri!*
      Daca dvs faceti calcule, va doresc sa va alaturati tacmei mele de mici antreprenori si va garantez ca ZILNIC VETI AVEA CALCULE, cel mai des cum sa supravietuiti!
      Mult succes!

    • Domnule
      Toți avem rude care ar fi trăit mai mult sau s-ar fi vindecat mai bine în străinătate ! Înțeleg subiectivismul dumneavoastră, condoleanțe,
      dar încercați să fiți obiectiv. Cu banii dați pe un ars mare transferat se poate dota un salon în spital județean, care va ajuta pacienți pe termen lung

    • Stimate domn,
      Cautati Alexandra Matache, Colectiv… restul il veti intelege dupa.

      Si eu sunt absolvent de studii superioare (la inginerie ce-i drept). Dar stiu ca orice viata conteaza.
      Nu sunt subiectiv (pe cat pot) ci foarte obiectiv… si daca o viata poate fi salvata, merita si ultima fortare ptr a fi salvata.
      Inchei prin a va dori sa nu aveti parte decat de bine si de pacienti vindecati!
      Succes

    • @mario BANI BANI BANI lasam emotiile la o parte, asa e, totul e BANI BANI BANI

    • Oameni buni, evident ca nu totul este bani, INSA, nu va mai certati intre voi, si puneti marile intrebari : DE CE ROMANIA NU ARE UN SISTEM PERFORMANT DE SANATATE? Unde sunt banii din asigurarile de sanatate pe care le platesc romanii de 30 de ani statului? Ce face statul cu acesti bani, din moment ce nu exista un singur spital nou in Romania, de 30 de ani, iar starea celor existente este jalnica? Romania a intrat in UE in 2007, iar pentru sistemul prapadit de sanatate romanesc sunt absolut sigura ca erau fonduri europene disponibile care puteau fi atrase, de ce nu au intrat fonduri europene in sanatate in tara noastra, in ultimii 12 ani, macar pentru o camera barometrica, sau pentru o sectie de mari arsi, intr-un spital din tara? Ce au facut ministrii sanatatii si cei ai fondurilor europene in ultimii 12 ani? De ce nu s-au depus proiecte pentru fonduri europene? La fonduri europene, pana acum o luna, era madam plumb, care a donat 800.000 euro psd-ului, in campania electorala a europarlamentarelor, si tot asa.

  10. Plus un defect uman universal, probabil mi se aplică și mie, dar mă străduiesc sa fiu obiectiv, am discutat cu zeci de persoane pe tema Colectiv, am ASCULTAT mii de argumente pro si contra transferurilor:
    Odată formată și exprimată o idee, devine imposibil de schimbat, oricât de clare ar fi argumentele care o contrazic !

  11. Exemplu concret :
    Cu banii dati pe un ars mare afara poti dota o cabina pentru arsi intr-un spital judetean. Un ars mare în Germania poate ajunge la peste 200.000 Euro. Mai puneți în plus și costul transportului cu avionul medical

    • Din punct de vedere utilitarist, ai dreptate. Doar ca este o teorie morala mare naste monstri!

      Nu cred ca ai accepta toate implicatiile teoriei asteia si nu poti sa alegi doar ce-ti place, cand iti place, din ea.

    • @mario deci viata omului = cati bani poate economisi statul.. de ce ii ducem pe oameni direct la groapa, ca tot murim, practic noi pulimea platim bani doar sa aiba nedicii salarii mari…

    • de ce medicii din spitale accepta, in continuare, atentii/spaga cata vreme au primit mariri de salarii? unele salarii au fost marite exagerat. care au fost criteriile dupa care s-au facut aceste mariri? performanta, poate? cred ca s-ar fi putut economisi mult mai mult si s-ar fi putut cumpara aparatura necesara spitalelor. si astfel pacientii ar ramane in romania. si poate ar veni la tratament in romania pacienti din alte state si am avea de castigat. noi preferam mediocritate, guri inchise si las’ ca merge. se vede ca sistemul medical privat, paralel cu cel de stat(si nu doar!) infloreste. statul se saboteaza si tine in sistem oameni ca „dl. dr. mario” care, mai devreme sau mai tarziu, vor migra. asta este, alegem camasa din matase…

    • @mario BANI BANI BANI

    • Andrei, bati campii, noi romanii platim bani sa aiba psd ce fura, bagati-va mintile in cap, si iesiti dracului la vot, te iei de Mario degeaba, alta este buba ingrozitoare in tara asta, nu va mai faceti ca n-o vedeti, ca de-aia suntem tot in ’90 din toate punctele de vedere : sanatate, infrastructura, educatie, agricultura, din cauza de hotii psd.

  12. Dl. Medic Mario, deveniti impertinent in comentarii!
    Problema!
    Platiti asigurare CASCO la masina pe care o conduceti in valoare de 20.000 euro, o loviti din vina dumneavoastra, dauna totala 20.000 euro, sunteti teafar si nevatamat.
    Daca pana in acel moment ati cotizat doar 3.000 euro vi se pare normal sa primiti rascumparare cat ati cotizat, adica 3000!?
    Cu tot respectul aveti o gandire criminala, inca nu mi-ati raspuns la prima intrebare de mai sus!
    Aveti idee cate paturi exista in Romania pentru mari arsi? Ce ar trebui sa faca statul daca s-a intamplat un accident precum Colectiv si nu este numarul necesar de paturi pentru acestia? Oamenii pentru care nu sunt paturi ar mai trebui ridicati de la locul incendiului sau dusi la poarta cimitirului sa astepte acolo pana „inchid ochii”?

    Aveti aceeasi gandire ca Banicioiu!
    Mai faceti si pe bravul pe aici deschizand comentariile cu „Puie … „

  13. Bunul simț a durat puțin: toți arșii mari au fost tratați în paturi de spital dotate rezonabil (paturi de terapie intensivă), nu a fost nimeni dus la poarta cimitirului. Mai mult, arșii de la Colectiv au fost tratați cu matriale mult superioare celor folosite în mod curent pentru arșii „de rând”.

    Raționament stil Antena 3, exagerare absurdă

    • Deci Domnule Medic, considerati ca e ok ca un mare ars sa fie tratat in terapie intensiva!?
      Nu vi se pare un gand criminal?
      Aceeasi gandire precum Banicioiu, care din punctul meu de vedere ar trebui condamnat pentru neglijenta grava in serviciu!

      Pareti incurabil, periculos pentru sistem!
      Aveti cam mult timp sa comentati pentru un medic, verificat la usa ca poate e mare coada!

  14. De ce doar la cativa ani dupa Colectic ministru de atunci al sanatati este chemat la audieri ?
    Sa ne explici procurori de ce doar acum lau chemat ?

  15. Poza spune totul…

  16. @mario
    „dle. dr” „mario” de ce sunt transferati pacienti de la barlad la iasi, de la titu la targoviste, de la buftea la bucuresti samd? poate pentru ca nu sunt conditii NECESARE pentru tratament?

  17. Domnule Mario, pentru un medic aveți cam mult timp liber pentru a scrie pe forum. Sunt surprins de lipsa dumneavoastră de empatie fata de bolnavi, care v-ar recomanda pentru alta meserie decât cea de medic. Medicina presupune ca salvezi viata bolnavului apoi calculezi costurile sau mai întâi calculezi costurile și apoi decizi cine trăiește? De multe ori, răspunsul la aceasta întrebare depinde de un medic. Sper ca acest medic sa nu fiți dumneavoastră.

    • 1) Daca medicii ar empatiza cu fiecare bolnav al lor, s-ar interna grabnic la psihiatrie. Sa nu le cerem ce nu pot face, e nerezonabil.

      2) Oricum am face, bugetul statului e limitat. Deci, in final, cineva ajunge sa faca calcule de genul acesta – alocam acolo si nu alocam dincolo (unde vor fi victime colaterale). Din pacate asta e realitatea.

      Cand a murit un ars la Colecriv, pentru mine a fost statistica, necunoacand pe nimeni dintre victime. Daca era un cunoacut, ar fi fost o tragedie, nu mai era statiatica!

      3) Gresit este sa faci astfel de calcule utilitariste ca principiu, cum face @Mario (cu exceptia cazului improbabil in care este decidentul din Min. Sanatatii – atunci neavand incotro daca nu vrea sa demisioneze).

    • De exemplu la un spital de Urgenta este ca la Pompieri : uneori este aglomerat, uneori nu ai pacienti.
      Mai mult, o garda dureaza 24 de ore, in care dormi , mananci la spital, intr-o camaruta de 6-7 mp, apoi ai zi libera. Alte abordari stil Antena 3, atac la persoana, nu discutie pe principii, cu argumente.
      @sanitarul, de acord cu dumneavostra la punctele 1 si 2

    • 4 garzi pe luna de exemplu inseamna 96 de ore, echivalentul a 12 zile de lucru de 8 ore.
      La un serviciu tipic de bugetar, sunt pe o luna medie 22-23 de zile de lucru de 8 ore. Doar 4 garzi echivaleaza cu peste jumatate din timpul lunar pe care un alt bugetar, de la primarie de exemplu, il petrece la serviciu. Ca timp, un medic la un spital de urgenta petrece destul timp la serviciu, mult peste media bugetarilor. In plus se intampla sa mai faca garzi si de Craciun, Anul nou, Paste , etc. In spiritul emapatiei si genorozitatii comentatorilor de pe forum

  18. @mario sincer sper ca esti un imputit de trol, daca esti chiar medic, atunci esti imputit rau de tot, in toate comentariile o dai cu banii. parca esti medic nu? te intereseaza banii asa de mult? esti cumva trezorierul statului roman? esti ca un soi de agent de asigurare care nu vrea sa plateasca. tu judeci viata altuia din punct de vedere financiar? tu ce drept ai sa judeci financiar ? platesti taxe ca un angajat/angajator privat si ne spui unde consideram ca trebuie sa salvam viata sau nu?

    pai nene „doctor” pe logica ta, spitalul „particular” care se face acum , de oncologie, daruieste viata, nici nu are sens, pentru ca mare statul roman, are de toate nu? inseaman ca toti banii dati de sutele de mii de oameni, sunt niste fraieri, ca mai bine iti bagau tie in salar, sa bagi ineptii pe net.

    crezi ca daca se facea un sondaj asa , atunci , sa presupunem de amorul discutiei, daca e bnine sa trimitem in afara sau nu oameni, si tu veneai cu aspectul financiar, chiar crezi ca pasa cuiva?

    eu ma asteptam la colectiv sa iasa banicioiu din prima sa spuna avem 10 paturi, sunt 60 de mari arsi, deci 50 musai trbuie sa ii trimitem , e vorba de logica si de mai presus de omenie ca as nu te joci cu viata unui om.

    • Mario, asta, n-o fi depus juramantul lui „Ipocrate”?!

    • @Marcel: cauta pe net juramantul lui Hipocrat, sa vezi ca are legatura cu ce crede lumea deslre el tot atâta cât avea ce ziceai tu deapre surpriza ca intra Paleologu in turul II cu realitatea! 😈

      Este vorba de exact aceeasi situatie pe care ai recunoscut-o la tine: ignoranta combinata cu propaganda. 💡

    • Daca esti atent, ma refer la banii sistemului de sanatate, adica banii „nostri” , nu ai mei.
      Consider maririle de salariu din sanatate prea bruste, prea mari, si nu sunt multi colegi care imi impartasec parerea. NU iau spaga de la pacienti, si nu de acum , de cand cu maririle, de cand sunt medic specialist !
      Am explicat si scopul in care as folosi acei bani : dotarea spitalelor, pentru beneficiul multora, nu doar al unora in cazuri mediatizate si emotionante. Daca vei avea ghinionul sa depinzi de acest sistem, atunci o sa iti doresti ca banii si asa putini sa fi fost investiti in dotarile de aici, nu platiti spitalelor din strainatate, car se pricep binisoe sa si umfle notele de plata.

      Nu ma cunosti, nu am ce sa iti demostrez in privinta caracterului meu si al profesionalismului meu, ii las pe pacientii mei sa ma evalueze.

  19. Cum dupa 4 ani, Banicioiu e tot martor?! Eu asteptam deja sentinta pentru el!

    • Da, Marcel, daca psd era in continuare la butoane, nu-l vedeai la parchet nici azi.

  20. Eu plătesc asigurări de 5 stele dar primesc de 2 stele. Pentru că și asigurare privată de ai avea condiții de 5 stele nu găsești. Nu găsești TU, simplu cetățean, alții da.