G4Media.ro

Ministrul german al economiei: Ucraina estimează că are nevoie de 350 de…

Sursa foto: Vors. Bündnis 90/Die Grünen - Stephan Röhl via Wikimedia Commons

Ministrul german al economiei: Ucraina estimează că are nevoie de 350 de miliarde de euro pentru reconstrucție post-război

Ministrul german al economiei, Robert Habeck, a declarat joi că, potrivit propriilor estimări ale Kievului, Ucraina are nevoie de 350 de miliarde de euro pentru reconstrucție, transmite The Guardian.

Reuters relatează că Habeck i-a întâmpinat pe miniștrii comerțului din G7 în timpul unei reuniuni la castelul Neuhardenberg din landul Brandenburg.

Întrebat despre perspectivele războiului, Habeck a declarat: „Acum puteți vedea că acesta s-ar putea încheia cu o victorie pentru libertate și democrație”.

Ministrul ucrainean al comerțului, Iulia Svyrydenko, participă, de asemenea, la eveniment.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Pai de ce sa plateasca UE cand ruzzia are inghetate 300 miliarde? luati aia si apoi restul de 50-100 plateste dupa razboi despagubiri , din fiecare baril si m3 de gaz o parte merge in contul de despagubiri si reconstructie. In 10 ani e platit tot. Totul e sa nu mai fie putin lavrov si patrusev prin peisaj. Probabil Navalnai de aia e pastrat si nu calca pe o farfurie sa cada de la etaj drept in putul liftului.

  2. Nu se pun întrebări din astea pop//ulimii, ca răspunsul va fi NU.

  3. Vestul civilizat, nu numai UE. Bani sunt, ca merge tiparnița.

  4. Buey ăștia de mai sus, vă agitați degeaba ca niște c0aie-n căldare: banii Rusiei imobilizați în băncile occidentale vor fi confiscați și folosiți pentru reconstrucția Ucrainei, simplu!
    :)))))

  5. „I told you once before that there were two times for making big money, one in the up-building of a country and the other in its destruction. Slow money on the up-building, fast money in the crack-up. Remember my words. Perhaps they may be of use to you some day.”