G4Media.ro

Ministerul Educației vine cu precizări despre cum va continua școala, după ce…

Foto: edu.ro

Ministerul Educației vine cu precizări despre cum va continua școala, după ce noul secretar de stat a spus că speră ca în semestrul II să se facă ore față în față: În funcție de situația epidemiologică, vom stabili modalitățile de continuare a activităților

Ministerul Educației vine cu precizări oficiale cu privire la modul în care va continua școala în România, după ce noul secretar de stat responsabil cu învățământul preuniversitar a spus că speră ca în semestrul II să se facă școala față în față. “În funcție de evoluția situației epidemiologice”, Ministerul Educației va “stabili modalitățile de continuare a activităților din învățământul preuniversitar, iar opinia publică va fi informată în timp util”, anunță instituția, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

Ministerul Educației amintește că toate școlile și grădinițele din România au fost închise pe 9 noiembrie, pentru 30 de zile. Activitățile educaționale au trecut exclusiv în sistem online la nivelul întregii țări. În București, toate școlile și grădinițele au fost închise de Comitetul municipal pentru situații de urgență încă de pe 20 octombrie 2020.

Precizările vin după ce noul secretar de stat responsabil cu învățământul preuniversitar, Sorin Ion, a declarat pentru Edupedu.ro că speră “ca lucrurile să se îndrepte în semestrul II și să se facă școala față în față”.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Am si eu o intrebare. In Romania exista 1 milion de elevi care nu pot participa la orele online din varii motive ( nu au tablete, telefon, pc, curent electric, bani, etc.). Acesti 1 milion de elevi cum o sa fie notati? Cum li se inchiei mediile? Le inchiem cu o nota, fara nota? Sau ii lasam corigenti? Dupa vacanta de iarna, mai au 3 saptamani de scoala si ma indoiesc ca in ianuarie o sa fie mai bine din punct de vedere epidemiologic.

  2. Sa vedem daca odata cu apropierea temperaturilor atmosferice de zero grade Celsius, diurna si nocturna, agresivitatea virusului chiar scade, daca vaccinarea profesorilor va fi incheiata pana la sfarsitul lui februarie cand se preconizeaza declansarea noului val de infectari si atunci se va lua decizia reinceperii cursurilor fata in fata.
    Sau cand va decide instanta ieseana, iar atunci ministerul va trebui sa se supuna daca chiar suntem intr-un stat de drept.

  3. Școala nu a fost și nu va fi niciodată o prioritate pentru acești bandiți mizerabili! Au nevoie de cât mai mulți tâmpiți și nu de oameni care să posede gândire la purtător, doar așa nu-și văd periclitată domnia, așa că, dați-o naibii de școală, școală ne trebuie nouă! În aceste zile nimănui nu-i pasă de școală, ci toată lumea este preocupată să voteze, nu cumva să-i fie îngrădit dreptul la vot. Mare, mare grijă la ce votați, să nu ajungeți să regretați încă de a doua zi, cum o tot faceți de 31 de ani deja! Vi se tot promit strategii de dezvoltare, milioane de km de autostradă, cale ferată, miliarde de spitale regionale, județene etc., iar aceste jagardele nu au fost capabile să încropească o strategie rezonabilă pentru organizarea anului școlar curent, să împartă tabletele mult mediatizate la copii în termen rezonabil și să aibă o logică în toate acțiunile de combatere a virusului adoptate, să fim serioși, gargară, minciună și multă impostură! Că este pdl-ul, că este psd-ul … este exact același rahat!