G4Media.ro

McDonald’s va începe să redeschidă restaurante în Ucraina

Sursă foto: Unsplash

McDonald’s va începe să redeschidă restaurante în Ucraina

McDonald’s Corp a declarat joi că intenționează să își redeschidă restaurantele din Ucraina în următoarele câteva luni, într-un prim semn al revenirii afacerilor occidentale în această țară, chiar dacă conflictul cu Rusia continuă, relatează Reuters.

Cel mai mare lanț de restaurante de burgeri din lume și-a închis toate restaurantele din Ucraina și Rusia în luna martie, în urma invaziei Moscovei în țara est-europeană.

McDonald’s avea 109 restaurante în Ucraina, dar nu a precizat câte intenționează să redeschidă. În luna mai, a vândut majoritatea celor 850 de restaurante din Rusia unuia dintre licențiații săi locali.

Decizia de redeschidere a venit după „consultări și discuții ample cu oficialii ucraineni, furnizorii și specialiștii în securitate și în considerarea solicitării angajaților noștri de a se întoarce la muncă”, a declarat Paul Pomroy, șeful McDonald’s pentru piețele internaționale operate, într-un mesaj adresat angajaților.

McDonald’s a precizat că lucrează cu furnizorii pentru a trimite produse către restaurante și pentru a readuce angajații la locul de muncă cu protocoale de siguranță îmbunătățite.

Lanțul de burgeri va începe redeschiderea restaurantelor în Kiev și în vestul Ucrainei, zone care au fost mai ferite de conflict.

La începutul acestui an, guvernul ucrainean a demarat un program de relocare a întreprinderilor spre vest din zonele devastate de război, în încercarea de a preveni daune suplimentare pentru economia sa.

Proprietarul KFC și Pizza Hut, Yum Brands Inc, a declarat la începutul acestei luni că aproape toate magazinele sale din țară s-au redeschis.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Asteptati sa fie Pace in Ucraina . Sunt locuri in Ucraina , unde Oamenii au nevoie de Mancare si nu pot sa gateasca acasa , pentru ca Casele sunt distruse de la Razboi , este posibil sa fie si Oameni , care nu au unde sa locuiasca , si au nevoie de Mancare .

  2. Este o idee Buna ! Oamenii din Ucraina au nevoie de Mancare Gata Gatita !

  3. Poate parea un detaliu banal dar integrarea McD in orice tara e un semn de evolutie si aliniere cu Occidentul…nu degeaba bigmac-ul clasic este considerat un bun instrument pentru compararea puterilor de cumparare intre tari. Rusii pot sa moara de toxi-infectii alimentare de la burgerii autohtoni dpmdv.

  4. dorobantierii trebuie sa manance mytytei cu kifle, etichetate in engleza, chiar si in Chiv

  5. Adica va otravi in continuare 😄

  6. Sa deschida pe front, sa cumpere mancare direct din drive-tancuri!

  7. Când au văzut ce rachete au rușii, normal că redeschid. Totul e safe cât timp nu intră un rusnac beat in MC