G4Media.ro

Marea Britanie respinge noua „comunitate politică europeană” propusă de Macron / Truss:…

Sursa foto: Twitter / Liz Truss

Marea Britanie respinge noua „comunitate politică europeană” propusă de Macron / Truss: „Eu prefer să mă bazez pe structuri deja existente şi care funcţionează cu succes, fie G7, fie NATO”

Ministrul britanic de Externe Liz Truss respinge, într-un intervu publicat vineri, o propunere a preşedintelui francez Emmanuel Macron ca Londra să adere la o nouă ”comunitate politică europeană”, relatează AFP, citată de News.ro.

”Eu prefer să mă bazez pe structuri deja existente şi care funcţionează cu succes, fie G7, fie NATO”, declară Liz Truss cotidianului italian Il Corriere della Sera, care o întreba despre fezabilitatea unei astfel de ”arhitecturi europene”.

Preşedintele francez Emmanuel Macron declara, la 9 mai, la Berlin, că Regatul Unit şi-ar putea avea ”locul deplin” într-o nouă ”comunitate politică” europeană care, doreşte el, să primească ţări apropiate, dar care nu sunt membre ale Uniunii Europene (UE).

Această nouă entitate ”poate fi un mijloc de regăsire a unei stabilităţi şi o altă formă de cooperare cu ţări ca Regatul Unit”, care a ieşit din UE în 2020, aprecia şeful statului francez.

”Noi lucrăm foarte bine în G7 şi UE pentru a impune sancţiuni Rusiei. Lucrăm foarte bine cu ţările europene în vederea aprovizionării apărării Ucrainei”, îi răspunde Liz Truss.

Sursa foto: Twitter / Liz Truss

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. hahaha, macar in Franta gasesti lapte praf! asa ca suge niste 🖕amaie
  si spre deosebire de 🇺🇸, unde balosesti tu zilnic, nefiind capabil nici macar cu mizeria de work&travel sa obtii viza🖕sarakule

 2. hahaha, macar in Franta gasesti lapte praf! asa ca suge niste 🖕amaie
  si spre deosebire de 🇺🇸, unde balosesti tu zilnic, nefiind capabil nici macar cu mizeria de work&travel sa obtii viza sluga amarata ce esti

 3. Lizz ai un pupic pe obrajor de la mine. Da-i la cap lui Macronel si trimite-l la groapa istoriei pe acest agent de influenta al Rusiei.

 4. Corect GB ! Macron este un handicapat progresist !

  • Dar dvs de ce folosiți internetul care a fost inventat de occidentul liberal? Sunteți cum spuneți ca ar fi Macron?

 5. Genul asta de comentarii nu au nici o treaba cu realitatea.
  Macron nu e agent rus si tocmai a fost reales presedinte al Frantei pentru inca 5 ani.
  .
  In cazul de fata UK exprima o pozitie conservatoare perfect rezonabila.
  Iar Macron exprima o pozitie liberala.
  Se va dezbate, se va vota, se iau decizii.

 6. Dvs de unde știți Dr no, folosiți și dvs? Sau sunteți doctor cu doctoratul făcut la seral? Dar ia spuneți, trolilor, voi aveți vize de Rusia? Cum se obțin, greu, nu, e coada mare , se îmbulzește toată lumea, e visul oricui să ajungă acolo. În semn de protest față de hegemonul american, eu as renunța la Internet, in locul vostru, această unealtă globalistă a progresiștilor leftisti. A, nu vreți, deci lucrați pe la spate cu globaliștii.

 7. Trebuie sa fi putin dus cu capul sa crezi ca UK se intoarce la UE sub orice fel de forma.Au scapat de dictate,legi etc de la UE ce rost are sa te intorci.Macron viseaza stele galbene pe fond albastru cu el pe tronul UE.

 8. Putine, astea sunt ideile pe care voi useristii le vroiați implementate în România prin cioloș. Acum te speli pe mâini???