G4Media.ro

GRAFIC Salariul mediu net din învățământ a crescut cu 69% în ultimii…

Sursa foto: Pexels.com

GRAFIC Salariul mediu net din învățământ a crescut cu 69% în ultimii 3 ani. Și tot avem cea mai mică alocare din UE

Câștigul salarial net mediu lunar era în august 2015 de 1.556 lei pe lună. Un an mai târziu, acesta ajungea la 1926 de lei. În august 2017, salariul mediu net pe această grupă sărea pentru prima dată în istoria recentă (de la denominare încoace), până la 2.211 lei pe lună. Datele publicate de Institutul Național de Statistică arată că în august 2018 aceeași sumă medie a urcat până la 2.644 de lei/lună.

Foto: Pexels.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Si tot nemultumiti sunt pentru 3-4 ore de munca pe zi !

  2. Sa le dea, nu zice nimeni, dar sa se si evalueze munca lor. Ca multi sunt total neprofesionisti, plictisitori la clasa, fara spirit pedagogic. In afara de materiile la care se dau examene nationale; matematica, romana, fizica, istorie etc. prin prisma carora mai poti evalua activitatea unor profesori, restul trai si viata. Nu-i trage nimeni la raspundere. Daca erau la privat sa vedeti cum erau intrebati daca au atins targetul sau daca si-au facut norma. In rest nu sunt numai 3-4 ore, ca acasa trebuie sa mai pregatesti lectiile, sa corectezi teste, tezele si multa alta birocratie de facut prin scoala. Oricum trist e ca la privat, adica salariatii care sustin salariile celor de la stat au de multe ori salarii mai mici ca cei din mediul privat. Sa lucrezi la stat in Romanica inseamna totusi un mediu comod si destul de lejer, cu siguranta sporita la pensii.

  3. Am rectificat. Oricum trist e ca la privat, adica salariatii care sustin salariile celor de la stat au de multe ori salarii mai mici ca cei din mediul de STAT.

  4. Marcel ala mic cu capul chel. Habar nu ai ignorantule ce inseamna sa fii dascal in ziua de azi. Baietii mint de rup cand spun de maririle astea. Uite, idioti ca tine Marcel sunt influentati de nesimtitii astia. Apropo: cate clase ai si cine te-a educat Marcel, ala mic cu capul chel? Prin chel poti intelege ce doresti. E tot aia!