G4Media.ro

Gest inedit în lumea artistică: Teatrul Nottara oferă un loc în Consiliul…

Gest inedit în lumea artistică: Teatrul Nottara oferă un loc în Consiliul artistic al instituţiei unui spectator fidel

Teatrul Nottara oferă un loc în Consiliul artistic al instituţiei unui spectator fidel, care va fi ales în perioada următoare din rândul iubitorilor de teatru fără legături directe cu acest domeniu, transmite Agerpres. Inițiativa teatrului bucureștean are ca scop fidelizarea publicului.

„Consiliul, care este alcătuit din 11 membri, are în componenţa sa actori, regizori şi oameni de teatru. De anul acesta, lor li se va alătura şi o persoană din rândul publicului, care să reprezinte vocea spectatorilor şi să ofere o perspectivă proaspătă şi originală”, informează un comunicat de presă al Teatrului Nottara.

Doritorii sunt invitaţi să lase un comentariu pe pagina de Facebook a teatrului, să trimită un email la adresa marketing@nottara.ro, până pe 28 ianuarie, în care să spună care este spectacolul preferat văzut la Nottara şi cum l-ar recomanda unui prieten.bCâştigătorul va fi anunţat pe site-ul www.nottara.ro pe 1 februarie.

Potrivit Teatrului Nottara, spectatorul ales în Consiliul artistic va asista la vizionarea spectacolelor înainte ca acestea să iasă la public şi va participa la discuţiile ulterioare, având ocazia să îşi spună părerea despre producţia respectivă. (Foto: Teatrul Nottara)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Spectatorul fidel era de fapt și unicul spectator :))))

  2. Ești doar un troll sau chiar n-ai fost în veci la teatru și crezi că Nottara n-are spectatori?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.