G4Media.ro

Germania: O piatră funerară a fost postată în fața biroului de circumscripţie…

Germania: O piatră funerară a fost postată în fața biroului de circumscripţie a cancelarului Angela Merkel, în orașul Stralsund

Copia unei pietre funerare a fost amplasată în faţa biroului de circumscripţie a cancelarului german Angela Merkel în oraşul Stralsund din nordul Germaniei, a anunțat poliția, conform DPA.

Persoane necunoscute au amplasat o piatră funerară, înconjurată de trandafiri şi lumânări, pe care era înscris: „Libertatea presei, libertatea de exprimare, libertatea de mişcare, libertatea de întrunire, democraţia, 1990-2020. Pe piată era atașată și o mască facială” – potrivit poliţiei, relatează Agerpres.

De asemenea, panoul de afişaj din faţa biroului de circumscripție al Angelei Merke fost vandalizat cu un obiect ascuţit. Autorităţile regionale au deschis o anchetă în acest caz.

În ultimele săptămâni, mai multe acţiuni de protest împotriva măsurilor restrictive impuse de autorități în lupta cu epidemia au avut loc nu doar în Germania, ci și în alte țări europene, existând serioase argumente că acestea ar fi instrumentate de organizații pro-ruse.

Sursa Foto: Facebook/ The National

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Fake news din titlu.
  Nu e vorba de cruci arse de kkk nici macar de amenintari la adresa sparangelei merkel.
  Bineinteles ca exista „serioase argumente” ca e mana rusiei. Poate se si precizeaza in articol care ar fi argumentele alea „serioase”. Si fara invocarea serviciilor secrete.

  • Bine punctat ! Asa cum criticam Anteba 3 ca mananca bors asa si voi acu ” mana Rusiei ” :)) .Dovezi ca miroase articolul a superficialitate !

 2. „Libertatea presei, libertatea de exprimare, libertatea de mişcare, libertatea de întrunire, democraţia, 1990-2020. Pe piată era atașată și o mască facială”.

  Cum Paștele mamii ei de Rusie a ajuns sa protesteze pentru valorile de mai sus? :)) s-a întors lumea cu curu in sus? Mâine poimâine o sa ne spuneti ca iranienii susțin ocuparea Palestinei și Coreea de Nord dezarmarea nucleară doar ca sa se potrivească agendei liberale. Nu v-a trecut deloc prin cap ca or fi niște nemți sătui de doamna Gazprom?

 3. Germania trebuie sa renunte la importul de gaze din Rusia