G4Media.ro

George Simion spune că negociază cu Cristian Diaconescu din noiembrie 2021

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

George Simion spune că negociază cu Cristian Diaconescu din noiembrie 2021

Copreședintele partidului extremist AUR, George Simion, a declarat vineri că discuţiile cu Cristian Diaconescu (PMP) datează încă din luna noiembrie 2021.

G4Media a scris în exclusivitate joi că liderul PMP, Cristian Diaconescu, l-a invitat pe liderul AUR, George Simion, la o ședință cu liderii de filiale (Colegiul Național), organizată pe Zoom, care le-a propus ca Partidul Micșarea Populară să facă o fuziune sau o alianță cu AUR. Liderul AUR le-a mai promis celor de la PMP că o să-i ajute să facă un grup parlamentar. Potrivit unor surse participante la întâlnire, ar fi vorba de 14 parlamentari de la AUR care ar urma să fie transferați la PMP în acest sens.

”Am purtat o discuţie, cred eu, de onoare, cu domnul Cristian Diaconescu care este foarte bun om pe Externe şi colaborarea este făcută din noiembrie. E o ştire reîncălzită înainte de Congresul, nu ştiu dacă statutar sau nu, pe care încearcă să îl facă domnul Eugen Tomac. Eu vorbesc cu domnul Diaconescu, care este preşedintele partidului. Dacă revine acest om (Eugen Tomac – n.r.) (…) nu vreau să am de-a face, ar fi o trădare faţă de electorat”, a declarat Simion la Antena 3, citat de News.ro.

”Domnul Cristian Diaconescu, cu toate că din punct de vedere politic nu a făcut nişte decizii inspirate, este un bun specialist. Pe mină mă interesează să colaborez cu buni specialişti ai acestei ţări pentru că e foarte greu ca noi, AUR, să luăm 50 la sută şi încercăm să identificăm în interiorul formaţiunilor actuale, oameni buni. Vor de la PSD şi PNL să vină la noi, sunt bineveniţi atâta timp cât respectă deciziile noastre”, a declarat George Simion. (Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu)

Citește și: VIDEO EXCLUSIV Cristian Diaconescu l-a invitat pe George Simion la ședința cu liderii de filiale / Simion le-a propus ca PMP să facă o alianță sau o fuziune cu AUR și le-a promis că-i ajută să-și facă grup parlamentar

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Ce mai pune la cale

  2. Ce se agita pr0stanacu asta sa strângă voturi, baga limba peste tot.

  3. Dvs n-aveti cum sa fiti convins de ceva, pentru că aveți vederi extremiste.

  4. Diaconescu e tot un patrihoț roman.