G4Media.ro

G4Media lansează Economedia, noul site de business și economie

G4Media lansează Economedia, noul site de business și economie

Exact acum trei ani, pe 18 martie lansam G4Media.ro, construit cu ajutorul vostru, al cititorilor, și cu sprijinul câtorva prieteni și colaboratori. La trei ani de la acel moment a venit timpul să vă mulțumim în felul nostru: lansăm Economedia.ro, un nou site de business și economie.

Condusă de redactorul-șef Elena Deacu, din noua generație de jurnaliști, Economedia este o publicație online de business axată pe antreprenoriat, politici publice și inovație. Proiectul independent este marca G4Media și este bazat pe conținut quality, așa cum v-am obișnuit în cei trei ani de existență. Privim mereu în viitor.

Vă așteptăm alături de noi în această nouă experință, cu informații în exclusivitate, analize, interviuri și reportaje care prezintă economia reală, experiențele antreprenorilor, marile tendințe globale, dar și modul în care e cheltuit banul public.

Citește pe Economedia articole în exclusivitate:

Elena Deacu, redactor șef Economedia.ro

Comunicat oficial de lansare a Economedia:

Eveniment în peisajul media românesc: se lansează Economedia, o nouă publicație online de business axată pe antreprenoriat, politici publice și inovație. Proiectul independent este marca G4Media și este bazat pe conținut quality, așa cum echipa fondatoare și-a obișnuit publicul.

Economedia promovează economia de piață liberă, concurența loială și cultura inovării, libera inițiativă în economie, marile tendințe globale în economie și impactul lor asupra mediului economic.

Chiar din prima zi de când site-ul este accesibil, utilizatorii au putut citi o analiză exclusivă despre numărul real al bugetarilor din România și impactul cheltuielilor asupra banului public, detalii în premieră despre proiectele economice finanțate cu cei 30 de miliarde de euro de UE și dezvăluiri despre minereul de grafit care așteaptă să fie exploatat.

Redactora-șefă a publicației este Elena Deacu, una dintre vocile cele mai puternice ale tinerei generații de jurnaliști, aducând publicației o viziune orientată spre viitor, bazată pe valori ca transparență, digitalizare, mobilitate și antreprenoriat.

„Economedia e vocea mediului de business, a antreprenorilor, a oamenilor care creează, inovează, aduc plus-valoare în societate”, a declarat Elena Deacu, redactora-șefă a Economedia.

Rubricile pe care se va axa Economedia sunt: activitatea antreprenorilor, public policy, infastructură, agricultură / food, tehnologie / AI, auto, EU money, energie verde, analize. De asemenea, site-ul va găzdui articole de opinie semnate de specialiști în diverse domenii.

Momentul lansării nu este ales întâmplător, ci la exact trei ani de când a apărut G4Media, un proiect care a reușit să se impună ca o voce credibilă prin politica editorială bazată exclusiv pe conținut quality, știri, analize și anchete realizate de jurnaliști cu standarde profesionale înalte, fidelizând astfel un public premium. În cursul anului 2020, G4Media a avut peste 141 de milioane de vizualizări, cu 18,7% mai multe decât în 2019.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

„Economedia va găzdui informații verificate, exclusivități, analize și interviuri despre marile probleme care privesc dezvoltarea României. Urmărim tendințele globale și europene, pentru că lumea se schimbă într-un ritm fără precedent, iar antreprenorii sunt cei care țin România conectată la lume. Împreună cu ei vom descoperi soluțiile viabile economic, alături de ei vom fi extrem de atenți la modul în care e cheltuit banul public”, a spus Cristian Pantazi.

„Avem o promisiune făcută publicului, de la lansarea G4Media: că vom livra conținut relevant și verificat, fără click-bait, fără ingerință politică sau de alt fel. Responsabilitatea noastră este exclusiv față de cititori. Economedia este continuarea poveștii antreprenoriale începute acum 3 ani, iar în viitor, dacă publicul ne va susține în continuare consumând și apreciind conținutul produs de noi, vom acoperi și alte nișe prin produse media dedicate”, Dan Tăpălagă.

Noul produs media se poziționează în segmentul super premium și nu va avea spații publicitare deschise pentru tranzacționarea automată și neauditată.

Administrarea relației cu marile agenții media și clienți de publicitate a fost încredințată companiei specializate Thinkdigital, în timp ce proiectele speciale de comunicare vor fi gestionate atât în colaborare cu reprezentantul de vânzări, dar și direct de echipa comercială a Economedia.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe Cristian Drumcea, Sales Manager | 0722408071 | cristian.drumcea[at]economedia.ro

Intră acum pe noul site economedia.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Super, abia aștept!!!

  2. Va doresc mult succes in acest nou domeniu si sa va respetati promisiunile facute de Cristi si Dan. Multi ani de spor si multi, multi cititoti.

  3. Mult succes! Și sa încercați sa va țineți departe de pișcoturi jurnalistice.

  4. Chiar era nevoie, site-urile rivale mai vechi din domeniu au ajuns niste gunoaie pline de cancan, fake news si clickbait-uri.

    • Ex: Capital e un gunoi

  5. Felicitari bravoo!!

  6. Nici n-au lansat-o dar deja cenzurează.