G4Media.ro

Frigiderele și congelatoarele, mijloc de transmitere a pestei porcine africane / DSV…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Vrăjeală!

  2. Instinctul cetateanului cand se declara zona de carantina in jurul unui focar e sa incerce instant sa vanda porcii, vii sau transati, inainte sa se imbolnaveasca. Si probabil ca in 98% din cazuri carnea e buna. Dar in 2% porcul e deja infectat, desi nu are inca simptome. Si boala merge mai departe.
    E logic de zice DSVSA. Daca faci carnea mai „in sange” in interiorul fripturii sau a micilor carnea nu ajunge la mai mult de 70-80 celsius, si nu pentru mult timp. Insuficient ca sa sterilizeze virusul. Nu e imposibil sa te contaminezi si sa-l duci mai departe in alta gospodarie sau localitate. La o tocanita, insa, se ajunge la fierbere si se mentine pentru o ora – doua.