G4Media.ro

Florin Cîțu anunță că legea offshore va intra la vot miercuri şi…

Sursa foto: Pixabay

Florin Cîțu anunță că legea offshore va intra la vot miercuri şi va fi transmisă „imediat” Camerei Deputaţilor: Orice modificare trebuie agreată în coaliţie, pentru că altfel nu va trece

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a informat, luni, că legea offshore va fi votată miercuri şi va fi transmisă „imediat” la Camera Deputaţilor, evidenţiind că orice modificare la acest act normativ trebuie negociată şi agreată în coaliţia de guvernare, transmite Agerpres.

„Deja avem plenul de miercuri pregătit. Dacă era gata astăzi, era pregătit plenul pentru astăzi. Dacă nu, miercuri este plen pregătit pentru legea offshore, va fi votată miercuri şi va merge imediat la Camera Deputaţilor. (…) Iniţiatorii au venit cu o formă, orice modificare trebuie agreată în coaliţie, pentru că altfel nu va trece. (…) Din ce am văzut eu până acum, nu (sunt modificări la lege). În acest moment, ceea ce avem este o lege offshore, dacă se doresc modificări, repet, ca să aibă succes să treacă, trebuie să fie negociate în coaliţie, altfel nu are sens, le vom discuta degeaba”, a precizat Cîţu, după şedinţa Biroului permanent.

Sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Se pare ca e un acord in coalitia lui KWI sa produca lagi care nu schimba nimic…

  2. Legea noua e la fel de im-becila ca vechea. Aceleasi praguri de impozitare progresive pentru profit, de parca ar fi nemaintalnit ca gazul sa se vanda la pretul pietei. Cine se poate baza ca pragurile alea in lei nu vor fi erodate de inflatie, obligand firma sa extraga gaz pe gratis?
    Promisiuni peste promisiuni pentru inceperea extragerii in 2026. Dar noi nu avem tehnologia necesara. Si nu cred ca genul asta de tehnologie se „imprumuta”. La istoricul nostru de a incepe o lucrare pentru a da de greu si a o abandona (vezi autostrazile prin munti), as face pariu ca nu vom extrage gazul ala niciodata. Dupa 2035 incolo probabil ca tranzitia spre verde va fi in plina desfasurare, iar tot ce tine de combustibili fosili va fi supra-taxat cu certificate incat nu va mai renta sa scoatem gazul.