G4Media.ro

Ciucă: Am vorbit cu domnul Baciu, nu a fost nevoie să îi…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ciucă: Am vorbit cu domnul Baciu, nu a fost nevoie să îi cer demisia, a fost o demisie de onoare / Florin Cîţu nu trebuie să îşi dea demisia din partid, atât timp cât dosarul nu a fost trimis în judecată. Nu a demisionat din grup

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, că a vorbit cu Andrei Baciu, şi nu a fost nevoie să îi ceară demisia, a fost o demisie de onoare a acestuia din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Sănătate, în urma apariţiei numelui său în dosarul achiziţiei de vaccinuri din pandemiei. Ciucă a mai spus că Florin Cîţu nu trebuie să îşi dea demisia din partid, atât timp cât dosarul nu a fost trimis în judecată şi a precizat că acesta nu a demisionat din grupul de la Senat, relatează News.ro

”Am vorbit cu domnul Baciu, nu a fost nevoie să îi cer demisia, a fost o demisie de onoare, considerând că odată ce i-a fost vehiculat numele în acel dosar îşi va da demisia de la Casa de Sănătate”, a spus Ciucă înainte de şedinţa conducerii PNL.

Liderul PNL a fost întrebat şi dacă senatorul Florin Cîţu, şi el implicat în acest dosar, va rămâne în partid.

”Atât timp cât dosarul nu a fost trimis în judecată, aşa cum este prevăzut în statut nu trebuie să-şi dea demisia din partid”, a spus Ciucă.

Întrebat dacă Florin Cîţu şi-a dat demisia din grupul parlamentar de la Senat, Ciucă a spus: ”Până în acest moment, nu”.

Andrei Baciu îşi anunţă luni, într-o postare pe Facebook, demisia de la conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, invocând ” informaţiile apărute în spaţiul public” şi lăsând astfel să se înţeleagă că este vorba despre ancheta DNA privind achiziţiile de vaccinuri din pandemie, perioadă în care el a fost vicepreşedinte şi apoi preşedinte interimar al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV). La puţin timp după anunţ, el a ajuns la sediul DNA.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. MUHANIS de ce nu isi da demisia? pentru ca totul a fost girat de MARELE DULAP TRADATOR

  2. Ce bland e dl Ciuca!
    Are oare o premonitie a ceea ce se va intampla la sfarsitul lunii iunie a anului viitor?

  3. Umflatul ăsta uită CINE era ministrul apărării în pandemie? Ai o minte mai scurtă decât părul, băi nea…

  4. Expresia „Și-a dat demisia de ONOARE” e neavenită, deoarece a da o demisie presupune că undeva ai greșit.
    Vai ție, limbă română.