G4Media.ro

DOCUMENTE Ministerul Justiţiei publică forma actualizată a Legilor Justiţiei / Adoptarea lor,…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. SINGURUL PROIECT PENTRU romania EXECUTAT CU MAXIMA DETERMINARE, PRECIZIE SI UNIUNE ESTE „SCAPAM TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT SI NE DAM LEGI SA NU MAI PUTEM FI PEDEPSITI”

  2. Hmm! Am asa un sentiment de deja-vu de nu va inchipuiti!

  3. Daca puturosul de Stelica nu dormea legile le-am fi avut pana acum si cine stie poate si intrarea in Shengen. Acuma acest individ doarme in Parlament, ceea ce face sa primeasca o groaza de bani lunar fara sa faca nimic . Si cati mai sunt ca ei.
    Somn usor in continuare drsgi alesi

  4. De ce să nu plătim magistrații cu jumătate din salariul minim pe economie lunar , iar la pensie să nu mai primească nimic? Așa rezolvăm TOATE problemele țării (facem o economie de vreo 150 de milioane de euro) , dar lăsăm evaziunea fiscală de 50 de MILIARDE de euro anual ? Să muncească fiecare doritor de astfel de salarii (inclusiv postacii care o să abereze p-aci) în ritmul infernal al magistraților ? Am ,,prins” o ședință cu 90 de dosare, am venit la 8 dimineața și dosarul în care eram martor (care NU era ultimul pe listă) s-a ,,luat” la 8 seara, am mâncat, am băut apă, judecătorul era tot acolo……..

    • Nu pe aceia trebuie sa-i intrebi,ci pe politicienii de la Bucuresti.Judecatorii intra cu dosare multe în sedintele de judecata in primul rand din cauza lor(termene peste termene din motive de multe ori formale,pentru a nu se ajunge la motivarea sentintei,cand mai trebuie sa si munceasca mai greu;termene din interes la rugamintea uneia din parti;solutii strambe care genereaza alte procese;nepasare fata de procesomani;indolenta la denunturile calomnioase sau la inducerea in eroare a organelor judiciare;infractiunile care aduc atingere bunei înfaptuiri a justitiei tratate cu superficialitate);slaba pregatire profesionala a multor magistrati si nu in ultimul rand coruptia si lipsa tragerii lor la raspundere.Multora le convine supraîncarcarea pentru ca au motive sa mai tranteasca cate un dosar,fara sa dea prea multe explicatii daca i le cere si p-alea cineva.
      Si peste toate astea sunt decidentii politici care se fac ca nu vad.
      Cati judecatori au iesit la proteste,cand se mai faceau?Daca erau de buna credinta ieseau mai multi.