G4Media.ro

Cum e descris David Popovici de un fost campion australian: ”Are un…

Cum e descris David Popovici de un fost campion australian: ”Are un dar, este unul la un milion. Nu îl poți replica. Poți încerca, dar nu reușești”

Fostul înotător australian Brett Hawke, autorul unui extrem de influent podcast dedicat natației, a lăudat performanțele lui David Popovici la Campionatul Mondial de Natație, unde a câștigat două medalii de aur.

”Cred că primul lucru necesar (pentru performanță -n.red.) este un dar, iar el are un dar. Are fizicul unui tânăr jucător de baschet. Mâini uriașe. Picioare uriașe. Este construit fizic diferit. Apoi, e simțul său aparte pentru apă. Când îl privești cum înoată, dă senzația de Anthony Ervin (un fost mare campion american de natație – n.red)”, a spus Hawke în podcastul său.

„El este unul la un milion. Are această abilitate de a fi diferit de orice alt înotător. Are o senzație naturală, acvatică. El este Stephen Curry care aruncă la 3 puncte (Curry e baschetbalist american faimos pentru aruncările precise – n.red). Nu îl poți replica. Poți încerca, dar nu reușești. Iar când aduni toate acestea, el are ceva special”, a mai spus Hawke (Foto: InquamPhotos / Alex Nicodim)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nu il poti reproduce, multiplica, istetilor. A replica inseamna altceva.

    • E corect și este exact ce vrea să spună autorul, definiția 3 din DEX: REPLICA = Copie a unei opere de artă executată de autorul operei originale sau sub supravegherea lui.

    • Confunzi substantivul cu verbul. Ia mai cauta «a replica», si mai stam de vorba…

  2. Replicat sau nereplicat, multiplicat sau nemultiplicat, David ramane ramane cel mai important talent din sportul romanesc si trebuie sa ii acordam respectul necesar.

  3. Nu exista „a replica”. A da o replica, mai zic. Englezisme ca si expresia „mandatele de vaccinare”…