G4Media.ro

Coronavirus: Un laborator britanic oferă 4.000 de euro voluntarilor care se oferă…

Coronavirus: Un laborator britanic oferă 4.000 de euro voluntarilor care se oferă să se contagieze

Un laborator britanic oferă 3.500 de lire (circa 4.000 de euro) voluntarilor care se oferă să se infecteze cu noul tip de coronavirus, în cadrul unor teste clinice pentru a dezvolta un vaccin împotriva Covid-19, informează marţi mass-media locale citate de EFE, relatează Agerpres.

Laboratorul Hvivo din estul Londrei se numără printre cele 20 de instituţii şi organizaţii publice din lume care încearcă să găsească un antidot la acest virus, un proiect estimat la peste 2 miliarde de dolari, potrivit The Times.

Potrivit ziarului, la aceste teste, care vor fi desfăşurate după ce vor fi obţinute toate avizele pertinente, 24 de voluntari vor fi injectaţi cu tulpini de coronavirus mai slabe decât Covid-19 (0C43 şi 229E) şi vor fi izolaţi timp de două săptămâni.

Voluntarii vor rămâne în carantină la Queen Mary BioEnterprises Innovation Centre, unde experţii vor supraveghea simptomele, similare celei unei gripe şi le vor administra noi antivirale pentru a le testa eficacitatea.

Potrivit mass-media britanice, obiectivul este de a dezvolta un vaccin care poate fi administrat persoanelor vârstnice şi celor vulnerabile începând de iarna viitoare, având în vedere că este puţin probabil să se obţină un antidot în perioada imediată.

Sursa foto: Pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Daca cineva e momit sa-si vinda un rinichi pentru aceeasi sa e ilegal. Tot sarmanii isi vor risca viata pentru o suma de nimic.

 2. Nea Nelu, n-o vrea sa-si rotunjeasca pensia?

 3. Hai, romani care spalati wc-uri in anglia sau vindeti prin baruri – mergeti si inscrieti-va la teste

  • Ce-ti pasa, tu ai casa

  • Cred cu tărie că un roman care spală Wc -uri in Anglia are mai mult caracter decât ai tu stimabile „arhitect”

  • @Cloudfare: este arhiereu, nu arhitect! 😉
   Sau, mai stii, se cere vreun arhanghel … 😈

 4. Ce de-a români neaoși… Unul nu mai poate de cei care cîștiga un ban cinstit, altul cu bășcălia, și in general sa se rezolve, sa ni se dea. Că is prosti aia de se infectează ca voluntari care vor sa fie parte a soluției, nu la fel de proști ca neaoșii care se vor infecta oricum gratis de la inconștienții care vin din Italia și stiu ei mai bine.

 5. Au incercat si Cloudfare si Bad,dar au fost refuzati…Au prea putin in comun cu specia umana,deci testele nu erau relevante…Pacat,ar fi fost primii bani castigati cinstit de ei…