G4Media.ro

Consilierul premierului Orban: Cei 14.000 de români al căror vot prin corespondență…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

27 comentarii

  1. Asta e baiatul ala fara studii de la GCS?

    • Alt expert in orice dar nu în bani irosiți

    • Asta e baiatul care conducea grupul de comunicatii deosebite, care ne-a anuntat in aprilie ca avem 2000 de paturi ATI. Se pricepe la goagal, in curand ia si licenta.

  2. Extraordinar! Ii pune pe drumuri!👎

    • Eu cred esti un trol fara nume. In weekend nu se lucreaza la Stat.
      Presa e libera sa abereze si ea.
      Facebook nu e chiar comunicare oficiala, e un best effort de comunicare pentru troli.

      Olguța de la PSD a fost la conducerea unei comisii parlamentare care sa analizeze posibilitatea fraudarii alegerilor si nu a facut nimic cu ea.

  3. Cinstea si disciplina sunt dusmanii de moarte ai poporului roman.

    • Adica acest individ ne spune raspicat ca nu se stie ce s-a intamplat cu acele voturi… Dar si ca romanii din diaspora pot fi de vina.

      Ca autoritate publica sa spui ca nu se stie… oficial. Inseamna ca asa ai gandit sistemul, ca o astfel de situatie sa existe.

      Hai sa schimbam aceasta autoritate publica. Sa se ocupe ei de buticuri si pacanale, ca la acest nivel e intelectul lor.

  4. Dupa aia iese Orban lacrimogen si spune ca ii asteapta acasa.

  5. L-ati pus pe asta sa vorbeasca sa nu mai apareti voi in fata? Daca omul nu este in localitatea unde este sectie de vot ce face? Ficusul nu mai zice nimic? Tot PSD e de vina? USL e mai viu ca niciodata!

  6. pai daca au anuntat 18 milioane cetateni votanti

    plus cei 1-18 ani rezulta vreo 23 milioane romani

    ce nu e clar , ce se intampla ???

    • Nu neaparat fura voturi.

      Numarul de parlamentari este functie de numarul total de alegatori.

      Si cum ei vor cu indarjire sa ajunga la 300 … 😆

  7. pr0st si mandru este individul asta

  8. Nimeni nu se poate exprima, dacă e onest, la modul atât de lejer și facil că pot vota la sectie. Caci secia nu este peste drum de ei, Harcea! 💡

    Repede, cere-ti scuze precum Postelnicu: „Onorata instanta, … ” 🛃

  9. Ăsta instigă la vot multiplu, o declarație demnă de așa zisul DNA

  10. Ca sa fie umilinta desavarsita.
    Grijania ….!!!

  11. Pt acest guvern vot prin corespondents inseamna got fizic la sectia de votate asa cum se depun declaratiile online la etajul 2 Anaf

  12. Eu am trimis votul pe data de 9 Noiembrie și astăzi am primit email ca nu au primit votul meu.
    Incredibil cât de dobitoc poate sa fie individul asta…

  13. Este incredibil ca aproape jumatate din cei care au solicitat vot prin corespondenta sa nu voteze. Cei care l-au solicitat au avut motive (distante mari pana la sectia de vot, plecat de acasa in perioada votului etc). Intentia lor de a vota a fost clara, nu mai veniti cu povesti de astea ca n-au trimis buletinul de vot sau ca nu l-au trimis la timp, pe ce motiv(?), au stat pana in ultima clipa sa vada pe cine pun stampila (?), ei stiau demult pe cine voteaza, de aceea au cerut buletinele cu saptamani de zile inainte. Le furati votul cum le-a furat si psdul si mai asteptati sa se intoarca in tara ( eventual sa va dea un shut in cur).

  14. Tocmai Manciu vorbește care a ascuns faptul că n-a terminat o amărâta de facultate! Iar Ciolacu moare de dragul voturilor din diasporă.:)))
    Distractie totală în Romanika cea minunată.

  15. Informatiile vin cu lingurita:
    cateva sute -> o mie si ceva au ajuns prea tarziu -> 14000

    Nu pot sa neg ca exista voturi neexprimate, dar fiind unul din cei care au votat prin corespondenta mi se pare putin probabil sa fie asa multe, pentru ca:
    – procesul de integistrare nu e asa simplu, si cer o gramada de date (pe care am avut o ezitare sa le dau); te taxeaza la greseli (cratima la nume, mi-au trimis mail sa corectez…..)
    – la alegerile astea nu s-a prea facut publicitate la votul online (ca inainte) – au observat guvernantii poate ca nu merg asa multe inspre ei.
    – ca la romani: daca te-ai inregistrat inainte nu conteaza, nu ramai in sistem, fiecare alegere cu inregistrarea ei

    Deci o persoana care se inregistreaza trebuie sa fie bine motivata ca sa completeze acest proces.

    Mentionez ca am primit trimis inapoi destul de repede, chiar daca intervalul de primire/trimitere a fost destul de scurt, si am primit mailul de confirmare.

    Acum depinde si de cine numara, ca am observat la alegerile recente ca unele sectii au voturi zero pentru un anume partid care nu a avut reprezentanti acolo — deci fac ceilalti fac o mica „imparteala” la numarare, sau statistica, ca stiinta, nu mai functioneaza in anumite zone crepusculare.

  16. S-ar putea să îl doară capul de la efortul intelectual incredibil, dar s-a gândit vreodată că cei care au cerut votul prin corespondență, aveau și motive serioase pentru a cere asta? Și că în pandemie în unele țări există anumite restricții? E ca la spital – tu ai piciorul rupt, dar vine doctorul Manciu și îți spune că el nu e ortoped, dar te poate ajuta cu virilitatea…. ceva ce n-ai văzut…. Mai lipsea să spună că dacă vor, cetățenii pot să se îmbarce la bussiness class și până mâine ajung sigur în localitățile natale unde pot vota fără nici o problemă.

  17. si de unde stie omul ca votul lui a ajuns sau nu la destinatie?
    Asa s-a intamplat si cu mesajul votului anterior aliantei USL. Lumea a transmis ca vrea o guvernare liberala iar liberalii au inteles ca se vrea una socialista. Va fi si acum la fel?!?

  18. Domnul manciu e un fel de Cumpănașu. Bun pentru mesaje intitulate pompos „comunicare strategica”. Când nu va mai fi nevoie de el va redeveni impostor fără licență. Oare cu ce serviciu o fi semnat?

  19. Ca sa fii admis sa votezi la secție, pe tableta ar fi trebuit sa apăra ca votul tău nu a ajuns! Altfel, tableta îți da răspuns ca ai votat prin corespondenta și te mai duci și degeaba la secție!

  20. Neparticiparea la vot , determinata si de neimplicarea justitiei si a altor institutii cu rol in anchetarea cazurilor majore de coruptie. Am sperat ca in acest ultim an, macar sa se inceapa judecarea marilor dosare , Revolutia , Mineriada , Colectiv si 10 August.Activitatea justitiei , a constat in mare parte, in prescriere de dosare si cauze inchise , fara vinovati.Mai mult, cei acuzati in multe cauze de ilegalitati comise , au ajuns in parlament sau in Primarii. Ce promisiuni s-au respectat ? Si ne intrebam dece in Diaspora a obtinut primul loc o formatiune noua si dece la noi nu au iesit romanii la vot? Fara justitie , nu exista o tara libera si democratica.