G4Media.ro

Comercianții de înghețată din centrul Sibiului îi cer demisia viceprimarului / Antreprenorii…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Comercianții de înghețată din centrul Sibiului îi cer demisia viceprimarului / Antreprenorii susțin că firma familiei sale e avantajată la închirierea spațiilor / Reacție suburbană a soțului viceprimarului

Mai mulți comercianți care vând diferite produse pe perioada verii în centrul Sibiului acuză firma familiei viceprimarului Corina Bokor, care are la rândul ei contract de închiriere a domeniului public, că e favorizată în relația cu administrația locală, scrie Turnul Sfatului.

Soțul viceprimarului Bokor este acuzat că vinde înghețată în centrul Sibiului atât prin firma sa, cât și prin interpuși, și că dirijează licitațiile de acest profil organizate de Primăria Sibiu.

De asemenea, susțin că viceprimarul Bokor se află în conflict de interese, atât timp cât are ca atribuții Serviciul public de administrare a domeniului public și privat, exact cel care se ocupă de licitațiile prin care se închiriază domeniile publice, unde soțul său are un contract.

După ce a fost contactat de jurnalistul Turnul Sfatului, Bokor l-a hărțuit telefonic pe acesta, până când i s-au blocat numerele de telefon de pe care apela, notează ziarul sibian.

„Am auzit că faci sex oral și alte chestii. Eu am auzit de tine că faci multe chestii, care-i problema? Nu pot să dorm și atunci m-am uitat la un film erotic și atunci te-am sunat pe tine, am zis că poate, poate, ne împrietenim. Poate avem o relație de prietenie, nu de dușmănie”, a spus într-unul din apeluri, Mihai Bokor, soțul viceprimarului Sibiului.

Ziariștii i-au făcut plângere penală pentru hărțuire.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Fain la Sibiu! :)))

  2. Un furt frumos și sănătos de țară..

  3. Atenție duoamnă, să n-ajungeți la 250.000 de lei. Până acolo aveți dreptul să vă faceți de cap cu contractele. Hydroților !