G4Media.ro

Ciolacu: Există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă, sectorul 4, 3 şi…

Sursa Foto: Facebook/ Daniel Băluța

Ciolacu: Există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă, sectorul 4, 3 şi 5, aici nu aţi făcut majorităţi cu PNL/ La celelalte sectoare și la Primăria Generală, unde sunt majorităţile, văd că lucrurile nu merg tocmai în direcţia corectă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă cu primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, că există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă – sectorul 4, sectorul 3 şi sectorul 5, unde nu au făcut majorităţi cu PNL şi există şi celelalte sectoare, unde sunt majorităţile, şi la Primăria Generală, cu Partidul Naţional Liberal, şi unde vede că lucrurile nu merg tocmai în direcţia corectă, transmite News.ro.
”Există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă – e sectorul 4, sectorul 3 şi sectorul 5. Cred că aici nu aţi făcut majorităţi cu PNL şi există şi celelalte sectoare, unde sunt majorităţile, şi la Primăria Generală, cu Partidul Naţional Liberal, şi văd că lucrurile nu merg tocmai în direcţia corectă”, a spus premierul în conferinţă.
Premierul a declarat cu ocazia vizitei la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan”, că aici va fi ”prima maternitate construită în 30 de ani în Bucureşti”.
”E un mesaj foarte clar, ceea ce face domnul primar Daniel Băluţă, transmite un mesaj tinerilor: De 30 de ani, plus valoarea României pleacă în străinătate. Nu vor rămâne tinerii în România, dacă nu creăm servicii publice de calitate. Mai mult, Daniel Băluţă, în afară că creează aceste servicii publice de calitate, nu mai pune tinerii să aleagă între o carieră în primul rând şi o familie pe urmă. El demonstrează, ca şi primar, împreună cu Ministerul Sănătăţii, că pot crea o infrastructură, astfel încât cariera şi familia să meargă concomitent”, a precizat şeful Executivului.
”Numai aşa vom reuşi să-i şi aducem pe români înapoi, dar mai ales să-i ţinem să nu mai plece din România. Toţi românii care pleacă din România sunt plus valoarea noastră. În acest moment, această plus valoare se regăseşte în cu totul alte economii europene. Cred că acesta este cel mai important mesaj”, a mai arătat el.

Marcel Ciolacu a menţionat că este vorba de o investiţie de aproape 50 de milioane de euro.
”Sunt ferm convins că, cu Ministerul Sănătăţii, se vor coordona şi chiar dacă în acest moment s-a pornit investiţia pe bugetul sectorului 4, ea va fi transferată pe fonduri europene şi merită acest lucru”, a mai spus Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Eu sunt multumit de Ciucu din Sectorul 6. Nu votez PNL….dar votez omul! Asta ne intereseaza la locale/parlamentare. OAMENII, nu PARTIDUL!

 2. Primarul Mihaiu face super treaba la sectorul 2 dupa ce ultimii doi primari de la PSD nu au miscat nimic.

  • @Bogdan__ – Exact asta voiam sa spun si eu, cata mizerie poate sa-i iasa pe gura lui ciolacu…

 3. Deci ciolacu afirma ca singurele sectoare din Bucuresti care au facut lucruri bune sunt cele conduse de psd. In realitate in aceste sectoare este cea mai mare coruptie iar majoritatea lucrurilor se fac doar declarativ si in preajma de alegeri.
  Minciuni psd-iste.

  • Daca un ciolac ne spune ca doar sectoarele pesediste evolueaza bine este destul de clar ca asta in limbaj comun inseamna ca e coruptia in floare acolo.
   Eu locuiesc in sectorul 6 si nu pot spune ca lucrurile merg bine (sau poate merg bine dupa normele lui ciolacu doar ca banii – adica spaga – merg spre penele nu spre pesede ceea ce ii provoaca ciolacului o nemultumire profunda).
   In sectorul 6 pretul pentru colectarea gunoiului s-a dublat, avem aceleasi anvelopari de blocuri cu un an ininte de alegeri, aceeasi borduriada disperata ( se scot bordurile bune si intregi si se sparg ca sa nu mai avem reclamatii), se construieste in devalmasie totala iar premerele ciucu se plinge ca nu mai sint locuri in care sa faca parcari si ce ne facem soro ca avem 60.000 de locuri de parcare si 200.000 de masini trecind sub tacere locurile date spre construire de noi mindre blocuri. Lacul Morii este zona in care de 20 de ani primarii vorbesc de un parc urias si de fapt apar doar blocuri si oameni atacati si omoriti de ciini vagabonzi.

 4. Când te-ai mai plimbat ciolakule ultima dată prin sectorul 4, de îți dai cu părerea? Aproape ca trotuarele au devenit ilegale, dacă atât de mult au fost micșorate. Asta dacă nu au fost desființate pur și simplu. Spații verzi nu, curățenie nu, colectare selectivă nu, piste de biciclete nu, locuri în creșe și grădinițe nu. În rest parcări, betoane, borduri, noxe, astea da, avem din belșug.

 5. Daca ii lauda Ciolacu inseamna ca acolo se fura cel mai mult pentru partid nu?

 6. Mi se pare chiar nesimtire sa lauzi pe Baluta si Negoita pentru ca risipesc banii cetatenilor in vreme ce Romania se imprumuta cu dobanzi exorbitante. In sectorul 4 se arunca cu banii pentru niste fantezii ale primarului (cred ca foloasele personale nu se exclud !).
  A renuntat la bordurile modeste din China, brand Videanu. Acum foloseste borduri megalitice din aceeasi sursa (Vezi porcaria din Piata Pieptanari si spatiile din jurul blocurilor). Lampile LED cu culori jucause pe care tot el le-a pus, acum sunt scoase. Iluminatul stradal dintre blocuri este exagerat si costisitor. Se sparge continuu asfaltul si se monteaza cabluri = risipa. La cimitire se monteaza garduri duble (ca la puscarie); probabil ca sa nu evadeze mortii. Ciubere cu pomisori, mobilier urban din Italia, pietroaie din beton cu lanturi , etc impanzesc sectorul 4. Pasaj Europa Unita = nefolositor. Tot ce se face astazi se demoleaza sau se distruge maine. Si…incununarea dispretului si cultului de sine – Monstruozitatea arhitectonica si corolarul risipei din piata Pieptanari ! Probabil ca acolo urmeaza a-si instala Ba baluta statuia triumfala in timp ce pasajul pietonal (unde si Videanu a lucrat 4 ani !) nici dupa 2 ani nu este gata. Grotesc si Revoltator ! Rusine, oameni de nimic care conduceti biata Romanie !