G4Media.ro

Chiriţoiu: În spiritul legii, Petrom ar trebui să plătească taxa de solidaritate.…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Chiriţoiule, iti zic eu ce s-a intamplat: INCOMPETENTA

  2. Daca aplicam legile in spiritul lor eu zic sa nu mai platim nici unul impozite.
    Nici nu ar trebui sa exista legi care sa te taxeze ca ai facut prea mult profit.
    Statul este doar incompetent!

    • daca profitul e facut pe spatele celor mai de jos, celor care scot banii din buzunar, si pe spatele unor oameni invadati de putler, atunci trebuie taxat. Cum spune si in articol, nu au luat banii aia pt ca sunt niste oameni extraordinari care au schimbat din temelii industria.

    • Hai sa vedem de ce au facut profit extraordinar, nu pentru ca tu stat incapabil ai facut legi strambe? Plafonarea pretului a facut sa fie speculat. Daca nu interveneau era mai bine.
      Vrei sa stimulezi o categorie de produse scazi TVA.
      Un pret subventionat nu te obliga la economie, este anormal si intr-o economie de piata face mai mult rau. Daca sunt produse care se vand cu profit mare apar si alti doritori sa castige bani si investesc. Vrei sa ajuti pe cei care castiga putin le scazi taxele pe munca ca si asa sunt imense. Asa stimulezi munca nu ajutoarele sociale. E scump curentul? Da, iti cumperi becuri ecologice si consumi mai putin curent, e scump curentul la casa iti cumperi panouri. Lasa oamenii sa se descurce singuri in functie de ce au nevoie.
      La noi se fac legi pentru campanie electorala si ne costa foarte mult. In loc sa o ducem mai bine avem inflatie fara numar, bugetari fara numar si din pacate nici urmatorii 2 ani vom continua in acelasi stil.

  3. guvernul pe jumate socialist nu a avut nimic de zis cand partenerii lor au decis sa transpuna legea cu 75% desi directiva UE spune ca procentul poate fi hotarat de fiecare tara intre 30 si 75%. Guvernul pe jumatate socialist a hotarat cel mai mare numar, ca sa fie vizate cat mai putine companii private.

    Votati PSD-PNL-UDMR-AUR in continuare, tot asa o sa traim. Ei or sa zica ca nu sunt bani, si atunci cand au ocazia sa ia bani de la cei ce au oricum prea multi, vor refuza, vor gasii alti vinovati, probabil si in cazul asta USR a bagat ceva in PNRR si de asta a iesit legea asa.