G4Media.ro

Ce spune ”fabrica de diplome” Spiru Haret despre Alexandru Cumpănașu, candidatul fără…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

15 comentarii

  1. Deci omul are doar liceul absolvit :))))

  2. Pamflet
    ,,Gura pacatosului adevar graieste”
    Acum cumpanasu are dreptate.
    Cumpanasu jignea 20 de milioane de romani cand era impotriva montarii camerelor la examene.
    Acum, universitatea spiru haret si alte universitati de acest tip jignesc romanii.
    Acesti universitari sunt ipocriti, ca dealtfel majoritate universitarilor din tara. Din cauza universitatii spiru haret, s-au transformat i fabrici de diplome aproape toate universitatile di tara. Iar elevii cu adevarat buni, merg sa studieze in strainatate.
    Universitatea spiru haret ar trbui sa fie mandra de toti analfabetii incompetenti care multumita ei, au o diploma si serviciu bun la stat

  3. Pare situația în care ambele părți au dreptate , una despre cealaltă.
    Faptul că trei sferturi din absolvenții de particulare profesează este mai degrabă una din cauzele degradării României.

  4. Numele corect ar trebui sa fie „Spirtu Rahat”, ca aceasta escrocherie nu are nimic de-a face cu invatamantul. Iar printre absolventii de renume il numaram pe eugen nicolicea.

    • Iar tov.(„d-l”)bondrea,a „făcut-o”a.d.i.pe leana lu’ciuruitu,și,pentru cei care ați uitat ori nu știți,a fost și este,tov -ul respectiv,binevoitor cu toti,sau mai bine spus,aproape toți „politicieni”din era”democratică”,inclusiv cu marinelul base.

  5. E bine când se ceartă impostorii între ei ! Mi-e silă și de Cumpănașu și de „studenții” la Spiru…

  6. Spiru Haret, am studiat la al ion cuza Iași, un prieten de-al unui prieten absolut mediocru spiru haret, cum a intrat asa a iesit:absolut mediocru. Ma uitam odata pe materia lui si ce învăța era superficial si eu nu aveam timp sa învăț nici jumate din ce aveam câteodată, acum el e mare sef pe la apia județeană intrat cu pile si eu sunt un nimic dar cu fruntea sus patetic si adevarat asta cu univer particulare pe bani(el nu intra la al ion cuza niciodata pe baza de concurs), deci fabrica de diplome funcționează problema este ca ăia total nepregătiți lucreaza la stat

  7. După legile din Elveția profitarea în urma folosirii unui titlu academic sau de calificare neacreditată încalcă legislația privind competiția dreaptă. Folosirea în mod particular al titlului este însă legală. De exemplu, cineva poate să se declare master în științe juridice, dar nu poate să folosească titlul în competiția pentru clienți. ( exemplu concret : dacă omul predă unui client potențial o carte de vizită pe care scrie că este master în științe juridice, sau afirmă că este master – și de fapt are o diplomă neacreditată – înseamnă că a înșelat clientul în mod mincinos ).

  8. Ponponasul e omul cui? Ca e clar al cuiva, prea e tinut in brate. Toti ii intind covorul rosu. Care serviciu secret il tine in spate? Se aude, G4, ceva jurnalism adevarat se mai face pe acolo? Sau doar copy-paste?

    • Foarte buna intrebare ! CINE ARE INTERES CA ACEST IMPOSTOR DE CUMPANASU SA CANDIDEZE ? CINE A MEDIATIZAT SAPTAMANII LA RAND SI CU CE SCOP CAZUL DIN CARACAL ?

      Hai la traba G4media.

    • Ooooohooohoo,draga Florin,pai la cate de(servicii)are parte biata noastra țărișoara,de nu mai poate respira,crezi că este greu?

  9. Acreditarea instituțiilor de învătământ este în competența ministerului sau organizațiai de resort din țara respectivă. Pe de altă parte există mai multe clasificări ale acestor instituții din toată lumea ( ARWU, CWTS Leiden, QS World University Rankings etc.) care compară după diferite criterii alese toate aceste instituții, rezultând o listă cu cele mai prestigioase 1000 din lume.
    De ex. pe lista QS World University Ranking din 2018, în primele 1000 sunt trei instituții românești, astfel : Universitatea București între locul 701 – 750, Alexandru Ioan Cuza 801-1000, Babeș Bolyai 801 -1000. Deci, din punctul de vedere al prestigiului în lume, sunt la ”vedere” trei universități românești.
    In România sunt valide toate diplomele care au fost emise de instituții acreditate de Minister, dar nu înseamnă că sunt acceptate toate peste hotare. Evident, pentru bani se pot obține diplome și peste hotare, dar, după cum am menționat, folosirea lor în majoritatea țărilor este ilegală.
    Nu-mi pot închipui o intenție cinstită din partea cuiva care ”cumpără” o diplomă sau un titlu. Sunt, din păcate și la noi, destule cazuri care dovedesc, de ce grozăvii sunt în stare să facă unii dacă ajung în funcții de decizie sau politice. Noroc, că adevărata meserie se dovedește în practică și nu prin lătrat.

  10. Pamflet
    Cei care isi cumpara diplomele lucreaza la stat, ori aici nu mai conteaza nici competenta nici meseria…

  11. Am aflat un fapt important :,f. multi absolventi la Drept , dela acesta institutie , profeseaza in magistratura si de aici intrebarea ? La ce sa ne mai astepaatm , ca de doua luni avem o tragedie ecranizata , in care personajele de decizie ar trebui sa fie magistrati si politisti .