G4Media.ro

Bărbat de 46 de ani, reținut pentru viol după ce ar fi…

sursa foto: Facebook/ Florin Belu

Bărbat de 46 de ani, reținut pentru viol după ce ar fi chemat o tânără la o reclamă pentru o companie imobiliară/ SURSE Ar fi vorba de Florin Belu, zis Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru

Un bărbat de 46 de ani a fost reținut, marți, sub acuzația viol de către polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București după ce ar fi chemat o tânără pentru realizarea unei reclame la o companie imobiliară.

Surse G4Media susțin că ar fi vorba de Florin Belu, zis Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru.

În luna februarie, o tânără a reclamat faptul că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul online, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar.

”Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o pe tânără la apartamentul, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual”, se arată în comunicatul autorităților.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar ulterior, în baza probatorului administrat, a fost reținut. Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală de arestare pentru 30 de zile.

sursa foto: Pixabay/ sursa foto: Facebook/ Florin Belu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. „Un bărbat de 46 de ani a fost reținut, marți, pentru viol de polițiștii”

    • Asa se vorbeste in ziua de azi. Se inverseaza locul predicatului cu cel al subiectului in propozitie („ne spune presedintele”, nu „presedintele ne spune”), nu se mai foloseste articolul (in special cel hotarat – am vorbit cu politicieni, cu medici, nu cu niste politicieni sau cu politicienii), toate aberatiile lingvistice auzite la televizor, de la indivizi care nu au citit la viata lor) sunt adoptate cu o viteza incredibila de mai toata lumea.

  2. Virgula ne omoara…. Apreciez G4, dar un omulet corector de text nu v-ar strica:)
    „Un bărbat de 46 de ani a fost reținut, marți, pentru viol de polițiștii”
    Sensul ar fi ca a violat politistii…
    Nu suna mai bine: „Un bărbat de 46 de ani a fost reținut de politisti marți, pentru viol”?

    • Într-adevăr.
      George și Simona au dreptate.
      😄😄😄
      Acum vreau sa vad comentariile:
      „Sigur a făcut ea ceva’
      „…păi dacă avea fusta mai scurtă decât mintea” etc.
      Să reiasă cumva, că ea este de vină.
      Căci „injustiția” română ne-a demonstrat ieri ce poate.

    • Nu functioneaza chiar asa. In situatia de fata, „de politistii” (a se observa prezenta celui de-al doilea i, care denota de fapt articolul hotarat la plural) s-ar traduce „de catre acei politisti” (stim sigur care sunt, de-aia au 2 de i). N-ai cum sa intelegi ca au fost violati politistii in momentul in care spui „a fost retinut pentru viol de catre politistii din cadrul […]”. E o ineptie ce spui, chiar si cand omiti cuvantul „catre”. „a fost retinut pentru viol de politistii din cadrul […]” denota exact sensul pe care orice om cu 6 clase il intelege.
      Daca scria „pentru viol de politisti”, atunci da, ai fi putut sa intelegi ca s-a savarsit actiunea de viol asupra unor politisti (nu stim care, cuvantul are un singur i care reprezinta desinenta de plural).

  3. Îl cunoaștem pe omul de afaceri… ce naiba om de afaceri e asta un barbugiu și un gambler ,un boschetar de 2 lei ,la fel a făcut și cu o colega de la mine de la firma ,sa ne pisam pe familia lui de cioara ambulantă când iese de pe arest îl fut pe bulangiul asta.

  4. oricum scapa , imediat .
    Cine m-ai are incredere in judecatori , mai ales a celor din capitala .

    • Poate nu ar strica să aveți încredere că veți învăța să scrieți: adverbul ”mai” nu se scrie niciodată folosind cratima. E o regulă care se învață în clasele primare.
      ”M-ai” se scrie cu cratimă atunci când separă grafic (sau permite rostirea într-un singur cuvânt) forma contrasă a unui pronume_ ”pe mine, mă , m-”_ și verbul auxiliar a avea, folosit pentru formarea unor timpuri verbale în limba română.
      E drept, aceste explicații reprezintă materie de gimnaziu.
      Dar, desigur, cum șade bine oricărui certat cu regulile de scriere, aveți mai degrabă ”certitudini” decât îndoieli.
      În capitală sunt pe puțin 1000 de judecători, dvs. aveți o ”problemă” cu unul singur care a dat o soluție care nu vă place.
      În loc să fie așteptată motivarea, se sare la gâtul celui care nu ”corespunde” așteptărilor.
      Justiția nu se realizează în funcție de ”așteptări”, ci pe probe și fapte în raport de dispozițiile legale aplicabile și în privința cărora s-a susținut încălcarea.
      Dacă nu se poate proba încălcarea legii, nu ai caz, e simplu.

  5. Domnule Magistrat, justiția se face cu probe și fapte uneori, alteori cu interesele unor grupuri restrânse numeric care prin metode financiare (adică mită) sau prin constrângere (adică șantaj) își impun voința în soluționarea cazurilor în fața distinșilor justițiari, viitori beneficiari de pensii speciale. Altfel, (sincere) respecte pentru nobila tagmă a împărțitorilor de dreptate pe pământ.