G4Media.ro

Aproximativ 1.300 de clase din aproape jumătate din școlile din București au…

Foto: Edupedu.ro

Aproximativ 1.300 de clase din aproape jumătate din școlile din București au activitatea fizică suspendată

Aproximativ 1.300 de clase au luni activitatea fizică suspendată şi desfăşoară cursuri online, informează Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, care menţionează că datele sunt în curs de actualizare, relatează Agerpres.

„În acest moment, avem aproximativ 1.300 de clase cu activitatea fizică suspendată (dintr-un total de aproximativ 12.000 de efective – datele sunt în curs de actualizare). În aproximativ 320 de unităţi (din 655)”, precizează ISMB.

Citește și

Creștere rapidă a ratei de infectare COVID în București, care se apropie de 5 la mie. De la pragul de 6 mie, școlile intră în online și se instituie carantină de noapte în weekend

Foto: Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Trăim vremuri în care prostia înseamnă moarte. Să luăm cazul școlilor. Dacă toți elevii unei clase sunt pozitivi cu o singură excepție,excepția nu e considerat contact iar dacă este vaccinat are dreptul să vină la școală. Dacă toate clasele sunt în online (cel puțin un elev pozitiv) cu o excepție, clasa respectivă vine la ore. Dacă toți profesorii sunt pozitivi ei nu sunt contracții pentru elevi iar elevii vin la școală. Dacă un elev are caz pozitiv în familie nu e obligat să facă test iar colegii nu sunt considerați contacți. Să vedem cine răspunde pentru o situație ce juridic duce la acuzația de genocid.

    • Daca ne vaccinam si noi ca italienii, danezii, portughezii etc. nu se mai puneau problemele astea. Asa, scapa cine poate, cu sau fara vaccin.

  2. Ne apropiem de clipa când Președinta Iohannovici va avea de ales între a cere certificatul verde, sau să nu mai aibă clienți care să înțeleagă ce spune… Nu că i-ar păsa.,.