G4Media.ro

Apel către profesori, directori și inspectori al elevilor și părinților din București:…

Foto: Consiliul National al Elevilor

Apel către profesori, directori și inspectori al elevilor și părinților din București: Revenirea fizică la școală să nu creeze stres și anxietate în rândul elevilor / Nu este prevăzută acordarea notelor pentru integralitatea caietelor de curs, a temelor sau a prezenței în cadrul orelor

Revenirea fizică la școală să nu creeze stres și anxietate în rândul elevilor în urma ideii că aceștia urmează să fie evaluați mai drastic, în ideea de a contrabalansa anul petrecut în online, scriu Consiliul Elevilor București și Federația Națională a Asociațiilor de Părinți într-o scrisoare trimisă Inspectoratului Școlar al Municipiului București, inpectoratelor școlare și școlilor din Capitală.

Adresa este destinată inspectorilor școlari generali de sector, directorilor și profesorilor din unitățile de învățământ preuniversitar din municipiul București.

Mesajul începe cu un mesaj de solidaritate al elevilor și părinților cu cadrele didactice, după care un apel la “reziliență, comunicare, unitate” pentru săptămânile care urmează. “Aceste ultime săptămâni nu pot compensa pentru toate lunile petrecute în online”, spun reprezentanții elevilor și ai părinților, care mai scriu că “vrem ca acest interval de timp să nu creeze stres și anxietate în rândul elevilor în urma ideii că aceștia urmează să fie evaluați mai drastic, în ideea de a contrabalansa anul petrecut în online”.

Elevii le spun profesorilor, sub formă de recapitulare, care sunt metodele de evaluare prevăzute în ROFUIP, și remarcă faptul că aceștia nu trebuie notați pentru “integralitatea caietelor de curs, a temelor sau a prezenței în cadrul orelor”.
Foto: CNE
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Este clar mesajul:
    1) elevul nostru stăpânul nostru
    2) vai de profesorul care nu ascultă de elev
    Și ne mai miram de rezultatele elevilor români la testele Pisa. Sau că avem cam jumătate din numărul de absolvenți de liceu analfabeți funcțional.