G4Media.ro

Alfred Simons: Domnul Nica m-a abordat direct pe mine şi prin intermediari…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Alfred Simons: Domnul Nica m-a abordat direct pe mine şi prin intermediari să îl primim în PSD / Alin Nica: Încep să îmi pun întrebări în privinţa nivelului său de inteligenţă

Preşeditele PSD Timiş, Alfred Simonis, a declarat, luni, că Alin Nica, contracandidatul său din partea Alianței Dreapta Unită la funcţia de preşedinte al Consiliul Județean Timiş, a încercat să se alăture PSD, după ce a aflat că nu va putea candida pentru un al doilea mandat la preşedinţia CJ din partea PNL, transmite News.ro.

”Îi reamintesc domnului Nica faptul că fost unul dintre vicepreşedinţii PNL care a votat alianţa de guvernare cu PSD. A votat şi lista comună de europarlamentare. Vă spunea dumneavoastră în urmă cu trei săptămâni ca e exclus ca PNL să îl susţină pe Simonis, dar dacă PSD îl susţine pe dânsul şi pe Nicolae Robu, citez, acceptăm sprijinul. PSD e rău că nu îl susţine pe dânsul. Dacă îl susţinea, nu mai era aşa rău. Când s-a decis că cel care va candida la preşedintia CJ Timiş să fie din partea PSD, domnul Nica m-a abordat direct pe mine şi prin intermediari, să îl primim în PSD. A promis că aduce 15-17 primari”, a declarat, luni, Alfred Simonis.

În replică, Alin Nica a afirmat că rămâne fidel valorilor liberale.

”Dacă chiar crede că eu m-am gândit măcar o clipă să merg la PSD, încep să îmi pun întrebări în privinţa nivelului său de inteligenţă. Rămân fidel valorilor liberale şi susţin în continuare că voturile nu se tranzacţionează, primarii nu au o sacoşă de voturi pe care o dau în stânga sau în dreapta, după cum au ei chef, aşa cum pare să creadă domnul Simonis”, a declarat Alin Nica.

Coaliția PSD-PNL a decis ca la președinția Consiliului Județean Timiș să candideze Alfred SImonis (PSD). Actualul președinte al Consiliului Județean, Alin Nica, a protestat public față de această decizie și a fost demis de conducerea centrală a PNL de la șefia organizației județene a partidului. Ulterior, Alin Nica și-a anunțat trecerea la partidul Forța Dreptei: El este susținut de Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) pentru a candida pentru un mandat la șefia Consiliului Județean Timiș.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...