G4Media.ro

Rusia este pregătită dacă Occidentul vrea să lupte pentru Ucraina pe câmpul…

Sursa/Site-ul oficial al MAE rus

Rusia este pregătită dacă Occidentul vrea să lupte pentru Ucraina pe câmpul de luptă, afirmă Lavrov

Dacă Occidentul dorește să lupte pentru Ucraina pe câmpul de luptă, Rusia este pregătită pentru aceasta, a declarat luni ministrul rus de externe Serghei Lavrov, citat de agenția de stat RIA, preluată de The Guardian.

Kremlinul a declarat săptămâna trecută că trimiterea de trupe NATO în Ucraina ar fi potențial extrem de periculoasă și că Moscova urmărește îndeaproape o petiție ucraineană care solicită o astfel de intervenție.

Lavrov, care a ocupat timp de două decenii funcția de ministru de externe, a făcut aceste afirmații la o audiere parlamentară privind renumirea sa în această funcție în cadrul unui nou guvern care se formează acum, după ce Putin a început luna aceasta un nou mandat de șase ani de președinte al Rusiei.

Potrivit acestuia, discuțiile de pace privind Ucraina care vor avea loc luna viitoare în Elveția fără participarea Rusiei echivalează cu un ultimatum adresat Moscovei.

El a comparat situația cu „o mustrare pentru un școlar” a cărui soartă este decisă de profesori în timp ce el este plecat din cameră.

“Nu puteți vorbi așa cu nimeni, mai ales cu noi. Conferința (din Elveția) se rezumă la reafirmarea unui ultimatum către Rusia”, a susținut Lavrov.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. De regulă Rusia afirmă exact contrariul deci cred că-s căcați la cur să nu trimită Macron legiunea străină

  2. Este pregătită să piardă! 😀