G4Media.ro

Mărturia bărbatului confundat de polițiști cu unul dintre criminalii din cazul afaceristului…

sursa foto: Captura Digi24

Mărturia bărbatului confundat de polițiști cu unul dintre criminalii din cazul afaceristului Kreiner de la Sibiu: Veneam de la muncă. M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură

Bărbatul din Dolj confundat de polițiști cu unul dintre criminalii omului de afaceri din Sibiu a revenit acasă, relatează Digi24.ro. Acesta le-a povestit jurnaliștilor cum a fost săltat de oamenii legii și lovit în repetate rânduri, chiar sub privirile soției.

Laurențiu Lăcătușu, bărbatul confundat de polițiști: „Nu sunt vinovat!” – Sunt primele cuvinte pe care tânărul din Valea Stanciului, județul Dolj, le-a adresat jurnaliștilor, potrivit Digi24.

El a povestit cu lux de amănunte cum a fost agresat de polițiști.

Laurențiu Lăcătușu: Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili (în fața casei – n.red.). M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie…

Reporter: Cum s-a ajuns aici? Laurențiu Lăcătușu: Nu știu, nu îmi dau seama. Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție? Reporter: Ce v-au spus? Laurențiu Lăcătușu: De unde vii? Și unde mergi? Acasă? Suntem de la poliție, treci în mașină. Erau în civil. Domnule, stați așa, eu mă sui în mașină, dar o legitimație nu aveți? Ce legitimație, treci în mașină. Și atunci au început să mă târască pe jos.

Ce spun vecinii despre bărbatul nevinovat care a fost reținut în cazul milionarului ucis din Sibiu: „Era la locul lui, băiat bun”.

Soția lui Laurențiu a fost martoră la toată scena. Femeia susține că a văzut mai multe persoane suspecte care dădeau târcoale locuinței. Speriată, și-a sunat soțul să vină acasă. Cand acesta a intrat pe stradă, oamenii legi s-au năpustit asupra lui.  „Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat „vecine, sari repede că îl omoară pe Laurențiu”. Când colo era poliția. Ce treabă avea el de aici, un salahor, să ajungă tocmai până la Sibiu să facă crima. Cum să se poată? Un țăran…Vine un țăran de aici să îți dea în cap la oraș? De acolo s-au făcut lucrurile, dar ei bagă oameni nevinovați…”, a comentat soția Laurențiu Lăcătuș

În urma traumei suferite, bărbatul este hotărât să ceară daune în instanță, informează Digi24.ro

Reamintim, omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, victima unui jaf în propria casă, a fost legat de mâini şi de picioare de către  trei bărbaţi care au pătruns în locuinţa sa având cagule. El a fost pus pe jos, în living, într-o poziţie specifică de tortură, care duce la paralizie. Fiica sa, care se afla la etaj, a fost ameninţată cu pistolul în repetate rânduri şi, pentru că nu ştia combinaţia de la seif, le-a dat ce avea în poşetă – 40 de euro şi 100 de lei. Ulterior, Adrian Kreiner  și-a pierdut viața. Anchetatorii au stabilit că suspecţii au acţionat la pont, dar nu intenţionau să-l omoare pe omul de afaceri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

  1. Greșeli se pot întâmpla dar Poliția Română greșește tot mai mult in favoarea infractorilor! Incep să cred că MAI a devenit Ministerul Afacerilor Interlope!
    Nu mai zic de asasinatul de la Arad la care Poliția nu a făcut NIMIC! Se pare că si acest caz va avea aceeași soartă! Important este salariul să fie gros si pensia specială de la 45 de ani! 😒😒😒

  2. Welcome to EU, NATO, Schengen :))

    • Poliția este slabă de la Mafia rusofilă care o suge de demnitate si resurse de 30 ani, de la complicitatea polițiștilor mituiți de această mafie, nu de la UE, SUA, Schengen, aurare!

  3. Poliția/MAI ar putea începe prin a-și cere public scuze și a despăgubi moral pe Laurențiu Lăcătușu. Ar putea fi un început bun în a-și reabilita imaginea serios terfelită pe care o are în ochii românilor pe care cică îi servește! Dar, probabil, nu o s-o facă pentru că încă are impertinența și apucăturile pe care le-a moștenit de la fostul aparat represiv. Vezi cazul Emiliei Șercan.

  4. PROFESIONALISM zero,pai cine sa-i mai formeze pe militienii nostrii cind ei sunt promovati,politic pe cuscrenie ,pe rudenie,habar n-au sa verifice un pont,n-au nici suspecti pina la ora actuala sunt in bijbieli de-ale lu’ predoiu priceput la toate

  5. Sunt foarte curios să știu câte piei de pe ei vor da brutele alea în uniformă ca despăgubiri. Și o întrebare: dacă-l omorau în bătaie?

  6. Toata ziua urla militia ca n-ar avea destula putere sa-si faca ‘datoria’. Da-i prostului putere si vei vedea imediat de ce este in stare!

  7. poate gaborii cauta pe cineva sa ia vina sa dea bine-n presa sau poate incearca sa protejeze adevaratii faptuitori

  8. Abuzurile.militiei continuă și în ziua de azi.Poti fi bătut fara nici un drept in romanistan