G4Media.ro

Tatăl femeii care apare în clipul distribuit de Hamas, fericit să vadă…

sursa foto: The Times of Israel, captura

Tatăl femeii care apare în clipul distribuit de Hamas, fericit să vadă dovada că fiica sa este în viaţă

Tatăl ostaticei israeliene de origine română care apare, alături de alte două femei, în videoclipul care a fost dat publicităţii luni, de Hamas, a declarat că familia a fost fericită să vadă dovada că ea este în viaţă, relatează The Times of Israel conform news.ro

„Ne-am simţit uşuraţi să vedem că este în viaţă şi că o vedem, pentru că, până astăzi, nu ştiam niciun detaliu”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Ramos Aloni, care, născut în România, are dublă cetăţenie, română şi israeliană, potrivit presei române.

Aloni a vorbit despre Danielle Aloni, sora sa, Sharon, precum şi despre gemenele sale în vârstă de 3 ani, nepoata de 5 ani şi ginerele David, despre care se crede că sunt ţinuţi ostatici în Gaza

„Am fost lăsaţi ca o familie de patru persoane, dintr-o familie de 10”, a arătat Aloni. „Daniel şi Sharon, fetelor, vă vedem, vă iubim, vă auzim, ne gândim la voi în fiecare minut şi secundă, şi vă vom aduce acasă, amin”, a spus Aloni.

El a cerut Crucii Roşii să ia iniţiativa şi să verifice starea tuturor ostaticilor, menţionând că fiica sa ia medicamente şi are nevoie de ele zilnic.

De asemenea, Ramos Aloni a cerut Qatarului să facă tot ce poate pentru a obţine eliberarea tuturor captivilor luaţi de Hamas la 7 octombrie – în total, 239 de persoane, potrivit ultimului bilanţ al Israelului.

Şeful Mossad, David Barnea, a efectuat o vizită în Qatar în weekend pentru a lua parte la discuţii privind un eventual acord de eliberare a ostaticilor din Gaza, potrivit mai multor relatări ale presei israeliene care citează oficiali israelieni sub acoperirea anonimatului, ceea ce indică în general o scurgere coordonată, menţionează The Times of Israel. În timpul discuţiilor s-ar fi făcut progrese, dar nu s-a ajuns la un acord, au declarat sursele.

Şi secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a discutat luni cu prim-ministrul Qatarului, Mohammed bin Abdulrahman Al Thani, despre războiul din Gaza, potrivit Departamentului de Stat. Aceştia au discutat despre situaţia umanitară din Gaza, despre eforturile de eliberare a ostaticilor din enclavă, despre asigurarea unei treceri sigure pentru cetăţenii americani şi străini care doresc să plece din Fâşia Gaza şi despre eforturile de a asigura intrarea mai multor ajutoare umanitare în teritoriu, se arată în comunicatul Departamentului de Stat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Am inteles ca si guvernul Romaniei poate face presiune pentru eliberarea ostaticilor. Ce asteapta?