G4Media.ro

Județul Suceava va fi promovat la cel mai mare târg de turism…

Sursa foto: Facebook Primăria Municipiului Suceava

Județul Suceava va fi promovat la cel mai mare târg de turism din Polonia / ”Una dintre cele mai importante comunităţi din Bucovina este cea a polonezilor”

Județul Suceava va fi promovat în cadrul celui mai mare târg internațional de turism din Polonia, anunță Monitorul de Suceava. Consiliul Județean Suceava urmează să aprobe în ședința de luna aceasta participarea la Târgul Internațional de Turism „Tour&Travel Warsaw”, care va avea loc în perioada 23-25 noiembrie. Administrația județeană va asigura o finanțare de 22.066 de lei pentru participarea delegației Bucovinei la acest târg, din care vor face parte patru persoane.

„Prin participarea la acest eveniment ne propunem consolidarea prezenţei noastre pe piaţa turistică din Polonia, precum şi atragerea unui număr mai mare de turişti din această ţară, motivaţi şi de faptul că una dintre cele mai importante comunităţi din Bucovina este cea a polonezilor”, a anunțat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

El a arătat că anul acesta România a fost selectată ca țară parteneră la Târgul Internațional de Turism din Polonia, iar Bucovina se numără printre cele mai importante destinații de turism din țară.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Păi, probabil Ministerul turismului din România va participa la târgul internațional de turism ca de obicei, cu două trei poze pe o draperie.