G4Media.ro

Incendiu la o pensiune din Borsec, Harghita, cu pericol de extindere la…

sursa foto: ISU Harghita

Incendiu la o pensiune din Borsec, Harghita, cu pericol de extindere la pădure. O persoană a avut nevoie de îngrijire medicală

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o pensiune din Borsec, judeţul Harghita, existând pericolul ca flăcările să se extindă la pădurea din apropiere, relatează news.ro. O persoană a fost asistată medical, dar a refuzat să fie transportată la spital.

ISU Harghita a anunţat că un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o pensiune din localitatea Borsec.

Iniţial, acolo s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzilor de Intervenţie Corbu şi Topliţa, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, fiind chemate în sprijin Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Borsec şi Tulgheş.

”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, cu pericol de propagare la pădurea învecinată. O persoană a fost asistată medical de către paramedicii SMURD, însă, ulterior, a refuzat transportul la spital”, a arătat sursa citată.

De asemenea, în sprijin se deplasează şi autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime din cadrul Detaşamemtului de Pompieri Miercurea Ciuc.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează