G4Media.ro

Incendiu la o pensiune din Borsec, Harghita, cu pericol de extindere la…

sursa foto: ISU Harghita

Incendiu la o pensiune din Borsec, Harghita, cu pericol de extindere la pădure. O persoană a avut nevoie de îngrijire medicală

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o pensiune din Borsec, judeţul Harghita, existând pericolul ca flăcările să se extindă la pădurea din apropiere, relatează news.ro. O persoană a fost asistată medical, dar a refuzat să fie transportată la spital.

ISU Harghita a anunţat că un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o pensiune din localitatea Borsec.

Iniţial, acolo s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzilor de Intervenţie Corbu şi Topliţa, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, fiind chemate în sprijin Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Borsec şi Tulgheş.

”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, cu pericol de propagare la pădurea învecinată. O persoană a fost asistată medical de către paramedicii SMURD, însă, ulterior, a refuzat transportul la spital”, a arătat sursa citată.

De asemenea, în sprijin se deplasează şi autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime din cadrul Detaşamemtului de Pompieri Miercurea Ciuc.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează