G4Media.ro

Grav accident în Gătaia, Timiș. O șoferiță a lovit un copil pe…

sursa foto: IPJ Timis

Grav accident în Gătaia, Timiș. O șoferiță a lovit un copil pe trecerea de pietoni, iar apoi a pierdut controlul volanului intrând într-un grup de persoane aflat pe trotuar

Un grav accident de circulație a avut loc joi seara, în centrul orașului Gătaia, din județul Timiș. O femeie de 58 de ani l-ar fi acroșat pe un băiat de 13 ani, aflat pe bicicletă, pe trecerea e pietoni. În încercarea de a evita accidentul, șoferița ar fi pierdut controlul volanului, intrând din plin într-un grup de persoane aflat pe trotuar.

Potrivit Digi24, alte patru persoane au fost grav rănite o fata de 15 ani, doua femei, de 32 si 37 de ani, si un tânăr de 29.

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje SMURD si SAJ, dar si pompierii si politistii, relatează șiopiniatimisoarei.ro.

”O femeie de 58 de ani care circula pe strada Republicii din orașul Gătaia, la un moment dat a lovit un pieton în vârstă de 13 ani care se afla pe trecerea de pietoni, apoi a pierdut controlul volanului și a ajuns pe trotuar unde a lovit o fată de 15 ani, o femeie de 32 de ani, o altă femeie de 37 de ani și un tânăr de 29 de ani. A fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul este negativ. De asemenea, a fost testată cu aparatul droug test și se așteaptă rezultatul momentan”, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentanții IPJ Timiș.

„La data de 28 septembrie a.c., o femeie, în vârstă de 58 de ani, a condus un autoturism pe strada Republicii din orașul Gătaia, iar, la un moment dat, a surprins și acroșat un pieton, respectiv un minor, în vârstă de 13 ani, după care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a autoturismului și a pătruns pe trotuar, lovind o minoră, în vârstă 15 ani, 2 femei, de 32 și 37 de ani și un bărbat, în vârstă de 29 de ani. Cele 5 victime au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Femeia în vârstă de 58 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a transmis IPJ Timiș.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. “Pietonul” era pe bicicleta? Nu-mi e clar, deși mi se pare relevant.

    • Releventa este viteza, nu daca era pe bicicleta. Poti sa ai pe cineva care fuge de pe trotuar pe trecere sau poti sa ai pe cineva , pe bicicleta, care se opreste, se asigura si trece cu 4-5km/ora pe bicicleta.

    • @ALuNelu – Stiu ce vrei sa spui, dar regulile de circulatie sunt clare si pentru sofer: la trecerile de pietoni tre’ sa reduci viteza pana la limita evitarii oricarui pericol.