G4Media.ro

Salvamont anunță că 16 persoane au fost salvate, în ultimele 24 de…

Sursa foto: Salvamont Argeș

Salvamont anunță că 16 persoane au fost salvate, în ultimele 24 de ore / În trei cazuri au intervenit elicopterele SMURD

Un număr de 16 persoane au fost salvate, în ultimele 24 de ore, de salvamontişti. Potrivit Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional s-au primit 9 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, astfel:

* 3 apeluri pentru Salvamont Brezoi,
* câte un apel pentru Salvamont Prahova, Salvamont Petroşani, Salvamont Zărneşti, Salvamont Prahova şi Salvamont Buşteni, Salvamont Mureş şi Salvamont Hunedoara.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 16 persoane, dintre acestea două fiind predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi pentru trei persoane a fost necesară intervenţia elicopterelor SMURD pentru evacuare şi transport aerian la spital. O altă persoană a fost transportată şi predată la UPU”, se precizează pe pagina de Facebook a Salvamont România.

De asemenea, s-au mai primit la Dispeceratul Naţional 29 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Sursa: Agerpres

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...