G4Media.ro

La proba de Matematică de la Evaluarea Națională sunt permise marcajele pe…

Sursa foto: Freepik.com

La proba de Matematică de la Evaluarea Națională sunt permise marcajele pe figură / Un răspuns greșit poate fi corectat prin tăierea cu o linie orizontală

Absolvenții clasei a VIII-a susțin miercuri, 21 iunie, proba scrisă la Matematică din cadrul Evaluării Naționale 2023. La proba de Matematică, elevii pot face marcaje pe figură și pot completa figurile cu creion sau stilou/pix de culoare albastră. Accesul candidaţilor în săli se face de la ora 8:00 și până la ora 8:30, conform ghidului publicat de Ministerul Educației, scrie Edupedu.ro.

Pentru elaborarea lucrării scrise, elevii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră. Pentru executarea schemelor şi a desenelor pot folosi şi creion.

Ce este permis la Matematică, potrivit Ministerului Educației

La figurile de la proba de Matematică sunt permise marcajele pe figură şi completarea figurilor cu creion sau stilou/pix de culoare albastră.

La proba de Matematică este permisă realizarea unor figuri geometrice (cu creion sau stilou/ pix de culoare albastră) în spaţiul pus la dispoziţie pentru rezolvarea problemelor.

Cum se corectează o greșeală

Citește continuarea pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...